Corona testim pozitif

Kesinlikle çok fazla İzmir 9 Eylül pandemi hastanesine gittim ben orada gördüğüm test başvuruları bile durumun ciddiyetini gösteriyor. Kızımda henüz bir belirti yok doktoru muhtemelen bu şekilde atlatacaktır çocukların çoğu taşıyıcı şuan dedi zaten tarama yapılmasa kızımda olduğunu gösteren bir bulgu yaşamadık. Koku ve tat kaybından hala beslenemiyorum umarım biraz olsa düzelir bian önce,

Ayy sen nereden bileceksin acabaaaağğğğğ ? Karın corona olmuş kullanmayın diyor kullanılmayacak. Kullanınca ölünüyormuş , hepimizi öldürmek istiyorsunuz. Yoğun bakımda yatanlarda kandırıkçılık yapıyor, ölenlerde dublör artık

Siz nasıl oldunuz acaba? Hastanedeydiniz en son, çaktınız mi?

Evet sevgili üyenin yanında benim yorumlarım ne ki, yurtdışında aşıya en yakın olan ilaç şirketinin farklı bir departmanında çalışıyor olmamı ve eşimin de diğer bir ilaç şirketinde COVID-19 ekibini kurup yöneten bir immünolog olduğunu konu dışı tutabiliriz :)))

Benim sonuç çıktı negatif darısı başınıza inşallah. Ben daha önceden de oldum evde atlattım bol bol yemenize içmenize dikkat edin . Vitamin alın çok sık su için. Gargara yapın boğazınızı temiz tutun tat duygusu en fazla on güne gider ama belki o kadar bile sürmez . Çarşafları değiştirin duş iyi gelir kısacası hem kişisel hemde evsel temizliği ihmal etmeyin ama dinlenin de . Vücudu yormayın . Tekrardan çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun çok sevindim darısı başımıza inşallah

temas edecek 25 kişiyi nasıl bulmuş?
temas dediğiniz şey zor değil ki, toplu taşımaya bindiğinizde,avm ye adım attığınızda okullarda, kapalı restoranlarda ev toplantılarında...havalandırma ve solunum yoluyla anında orada bulunan herkesle temas etmiş oluyorsunuz, ebola corona veya grip farketmez, öpüşmeniz sevişmeniz şart değil yani temas için

Çok geçmiş olsun

Apartmanda çıkmıştı sizin değil mi, belirtileriniz neler şuanda

Evet malesef bayram da saldık ve bizi de yaktı
İlk başlarda karın ağrısı hafif ishal
Başağrısı
Boğazda batma oldu
Şuanda sadece ağzımda tat alma yok dilim kütük gibi sanki iğne batıyor tepesine yediğim şeylerde sanki acı birşey var
Arada öksürük

İnşaAllah negatif çıkar belli olmuyor bazen bütün belirtilere rağmen mevsimsel grip olabiliyor, benim tek belirtim tat koku kaybıydı şuanda ishal var ama hafif sizinki gibi

Belli oldumu test sonucunu şuan nasılsınız

Hastanelerin durumu nasıl yardımcı olup ilaç verdiler mi
İzmir 9 Eylül pandemi hastanesine gittim ben çok yoğun bir test talebi var ve çok fazla bekletiliyor hastalar, ben pozitif vakaydım ve tomografi için saatlerce bekledim hastanede izole bir bölümde yok git dışarıda bekle modundalar artık. İlacı verdiler o akşam 5 gün boyunca kullanıcam yarın 4. Gün inşallah negatife döneriz bian önce

Karbonat için sıcağa yakın su ile biraz limon sıkın. Virüsü öldürüryor diye okumuştum bir ülkede çok yaygınmış bu

Belli oldumu test sonucunu şuan nasılsınız

Şuana kadar aramadılar hala
Dün akşam beni arayan bayana dönüş yaptım negatif olanları aramıyoruz pozitif listesi düşüyor önümüze dedi ama 12 ye kadar liste geliyor çok yoğun malesef ama adım listede yoktu sizi 12 de tekrar arıcam dedim bekliyorum son 14 dk teşekkür ediyorum sorduğunuz için

İnşallah herkes iyileşir bol bol dinlenip c vitamini alın balkonda oturup d vitamini öncüsünü alın su içmeyi ihmal etmeyin umarım güzel haberler paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…