İlk covide yakalandığımda çok şiddetli bacak ve bilek ağrısı çektim. Şiddetli baş ağrısı yaşadım. Aşırı halsizlik vardı üstümde. İlk başta covid değildir dedik, ama etrafımdaki çoğu kisi ile aynı anda hastalandık ve şüphelerim arttı. Nefes darlığım başladı. Belirtiler gösterdikten 2 gün sonra eşimde benim gibi olmaya başladı, onun belirtileri daha farklı idi. Sürekli terliyodu ve midesi bulanıyordu.
1 hafta sonra hastaneye gittik, eşimin ciğerinde leke olarak gözüktü, sürüntü testimiz de pozitif çıktı.
Evde tedavi olabilirsiniz dediler. Bizde kabul ettik. Zaten bir hafta geçtiği için biraz düzelmiş tik sadece nefes darlığı kalmıştı, sonra ilaçları almaya başladık ben tekrar vücut ağrısı yaşamaya başladım, ikinci alısımda deli gibi kusmaya başladım, yatalak gibi oldum, sonra sağlık Bakanlığını arayıp kötü olduğumu ve bırakmak istediğimi söyledim, çünkü çok çok kötü olmuştum. Eşimde yavas yavas böyle olunca bırakayım mı diye tereddüt etti. Ama bırakmadı sonra çok üzücü bir şey yaşadı ve nefesi daralmaya başladı hastaneye kaldırıldı gece vakti. 1 hafta evimde yalnız kaldım. Eşim çok kötü zamanlar geçirdi ben evde yalnız kaldım.
Bunları anlatmadan ilaç kullanmayın demem yanlıs oldu evet fazla tepki ve ön yargı ile yaklaşılınca aşırı üzüldüm ve açıklama gereği duydum. Evet benim haddim değil, ama konuşma tarzım, ifade etme biçimim yanlıs algılanmıs olabilir. Yardımcı olmak istedim, kötü bir amacım yoktu. Zaten yan etki göstermediği sürece doktor kullanmanızı söylüyor. Yan etki olunca kendileri vermiyor.
Ve o hastalıktan sonra eşimin sperm sorunları ortaya çıktı. Evlat sahibi olma hayallerim suya düştü. Artık bu sorunu herşeye bağlıyorum o yüzden burda birine yardım etme düşüncesi ile başlarda öyle yazdım ama açıklama yapmam gerekirdi. Yine de bu kadar üst üste tepki beni çok üzdü. Hepimiz bueada birbirimize yardımcı olmak için, birbirimize moral olmak için varız. Daha nazik bir şekilde uyarmış olsaydınız, belki bende daha güzel anlatırdım olayı. Çok tepki çektim farkındayım, amacım kötü değildi zaten mesajlarımdan da anlasılır bence hayırlı geceler