Corona testim pozitif

Ya ne nezaketi allah aşkına bir de hala ısrar ediyorsun böyle bir aymazlık cahillik olabilir mi toplum sağlığını tehlikeye atıyorsunuz suç işliyorsunuz şu anda, keşke cezalandırılsa sizin gibi konuşanlar. Sen içmezsen içme ilaçların etkisinin sebebini de bildiğin yok sayfalardır niye diretiyorsun hala hayret bişey ya bi de nazik olacakmışız oldu başka arzun var mı

Ilaç kullanmayın gibi yükü agir bir ibareyi neye göre kullanıyorsunuz?makale araştırma gibi kesin bir dayanağınız var mi ?yok . Sizin bulgularınız böyle seyretmiş ve vücudunuz cabuk toparlamış olabilir ama o ilaçların hafifletici etkisi olmadan ağır seyreden hastalar var .lütfen cümle kurarken sağlığı tehlikeye atıcı şeyler yazmayın çok riskli cumleleler bunlar .ilac kullanıp kullanmama karar mercii siz değilsiniz böyle bir yukun altına girilmez .

Ah cehalet ne güzel şeysin, her şeyi bildiğini düşündürüyorsun. Aynı sizin mantığınızla yaklaşan bir abimizi kaybettik bu virüs yüzünden. İçmeyelim o ne olduğu belirsiz ilaçları evde soğan sarımsak yeriz demiş eşine, eşi ben içerim ilaç bu yahu demiş abimiz evde ağırlaşmış hastaneye kaldırıldığında ciğerleri iflas etmişti.
Covid ilacı olmaması kadar doğal bir şey olabilir mi? Virüs şurada 8 aydır hayatımızda ve ilaç dediğiniz şey pat diye ortaya çıkmıyor.
Çin'de bir çok ilaç denendikten sonra bunların tedaviye en en uygun ilaçlar olduğu saptandı.
Yan etkileri sizde gözle görülür olmuş olabilir, hatta yan etkileri için de birçok ilaç (kan sulandiricı, kalp ilacı vs) veriliyor olabilir ama bir çok ağır vakayı da hafiflettiklerini inkar edemeyiz. Örneğin herkesin leblebi gibi içtiği sonu fort ile biten ağrı kesici benim vücudumda döküntü yapıyor. Bu yan etkiyi ben veririm başkası vermeyebilir. Bence siz bu konuda yorum yapmayın.

Çok geçmiş olsun. Bizde bayramın ilk günü gece zehirlendik sanırım, mide bulantısı kusma ile hastaneye gittik. hem eşim hem ben aynı olunca zehirlenmişsiniz dediler. Serum taktılar. serum takılırken korona hastası insanları gördüm. Hemşire idi sanırım bir bayana sordum, 'bu kadar göz önünde mi tutuluyor hastalar, neden kapı önüne kadar hasta var' dedim.. 'bütün hastane full su an yatacak yer kalmadı her yeri yoğun bakıma çevirmeye çalışıyoruz inanılmaz vaka artışı var corona servisini kapatmıştık ancak normalleşme sonrası vakalar arttı yeniden açtık şu an bütün hastaneler dolu hasta alacak yer kalmadı çoğunda' dedi. korkunçtu.. serum bitti eve geldik kaç gün oldu hala o gördüklerim gözümün önünde.. umarım kolayca atlatırsınız..

Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Lütfen doktora gidin kimseyle temaz etmeyin şakaya gelmiyor, geçen hafta bir akrabamız tam 25 kişiye bulaştırdı hasta olmuş grip oldum diye gitmemiş hastaneye şuan 25 kişinin testi pozitif ve aralarında durumu ağır olanlar var, ihmal etmeyin birde hamilesiniz. umarım negatiftir.

Malesef yapmadilar hala hastanede ve durumu cok agir cigerlerine kadar inmis.

Çok geçmiş olsun. Üzüldüm ablanızın durumuna o kadar belirti varken neden test yapmıyorlar ki ?
Şimdi Nasıl durumu ?
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
10 gun boyunca mahvoldu agridan hic bisey yiyip icmedigi icin bagisikligi iyice dusmus.suan hala hastanede ve durumu agir.ciger filmi cekmisler korona cigerlerine kadar inmis sanirim bu en tehlikeli hali

temas edecek 25 kişiyi nasıl bulmuş?

Bugün işyerinde benzer muhabbet geçti..Arkadaşımızın kayınpederi ilaçlar mide bulantısı yaptığı için kafasına göre içmemiş.Şu an yoğun bakımda...İlaçlarını kullansa şu an iyileşmiş olacaktı belki de..
Sizin iyileşmeniz yaşınızdan ya da güçlü bağışıklığınızdan kaynaklanıo olabilir.İlacı kullanmayan başka biri hayatını kaybedecek belki de..Nasıl bu kadar cahil,düşüncesiz olabildiniz anlayamıorum..Şu pandemi döneminde güvenebileceğimiz tek kişi doktorlar.Umarım sizin gibiler vebale girmez,herkrs doktorunu dinler.

İnanamıyorum doktorların verdiği hatta kendilerinin bile hasta olmadıkları halde bagisikligimizi güçlü tutsun diye kullandıkları ilacı kullanmayın nasıl yazabilirsiniz... Covid19 pozitifim hiç koku almiyordum ilaca başladıktan iki gün sonra normale döndü koku almam. Evet yan etkileri var bende mide bulantısı yaptı sadece ki her ilacın yan etkisi var.. Eşim de pozitif ateşi ve öksürüğü vardı ilacı kullanıyor kısmen çok daha iyi yan etkisini de görmedik. Covid ilacı bile değil diyorsunuz ilacı varda doktorlarimiz mi vermiyor hâlâ araştırmalar devam ediyor henüz bulunmuş bir tedavisi yok.. Konu sahibi çok geçmiş olsun biz kayınvalidemden kapmisiz kayınvalidem kayinpederim ben eşim görümcem eşi hepimiz rahatsizlandik görümcem tip1 diyabet çok daha hafif geçirdi kayınvalide ve kayınpeder tansiyon şeker hastası onlarda evde atlattı bizde evimizde izoleyiz çok şükür bir sıkıntımız yok.. Kardeşim hamile koku almiyormus iki gündür saglikocagi ilaç yollayacaklarini söylemiş test yapılmıyor maalesef burada illa tomografi sonucunun kötü çıkması lazım test yapılması için...

bilim 10 tane yakınınıza göre değil binlerce kisiden gelen istatistiklere göre yapiliyor. istatistiksel olarak anlamlı olmayan hicbir şey de kullanıma sokulmuyor. bi de bildiğim için yorum yaptim demeyin kısıtlı tecrubem bu şekilde deyin. arti evet covidde kullanılan esas ilaç hidroksiklorokin sıtma ilacı. bazı romatizmal hastalıklarda da kullanılıyor. covidde kullanılmasının nedeni covidi yok ettiği için değil akciğere yayılımını yavaşlattığı için.

Allahım inşallah tez zamanda şifa versin kolay atlatirsiniz umarım

Çok geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin inşallah

Benim de boğazıö çok şiş ve karnım çok ağrıyo böyle belirti varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…