• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Beni aramadılar negatif im
İnş herkes Sorunsuz bir şekilde atlatır
Siz yine de e nabız dan teyit edin sonucunuzu şuanda testler ortalama 36 48 saatte çıkıyor yoğunluktan, ben pozitif olmama rağmen beni 3 gün sonra aradı sağlık bakanlığı ilacımı kendim gidip aldım hastaneden

Beni aramadılar negatif im
İnş herkes Sorunsuz bir şekilde atlatır

Yukarida yazdiginiz belirtiler ile negatif olma olasiliginiz cok dusuk, ozellikle pozitif vaka ile temasiniz oldugu icin. Temas uzerinden kac gun gecti? Gogus xrayi cekildi mi? Negatifim diye karantinanizi bozarsiniz belki diye yazmak istedim cunku buyuk risk olur. Genelde test sonuclari ilk 24 saatte cikar ama bazi durumlarda ornek yetersiz geliyor test tekrarlaniyor, cihaz arizalaniyor surec uzuyor vs 72 saat sonuna kadar test sonucu beklemeniz normal ve olasi. Keske 72 saat sokaga cikma yasagi verseler test olanlari Turkiye'de de.

Yukarida yazdiginiz belirtiler ile negatif olma olasiliginiz cok dusuk, ozellikle pozitif vaka ile temasiniz oldugu icin. Temas uzerinden kac gun gecti? Gogus xrayi cekildi mi? Negatifim diye karantinanizi bozarsiniz belki diye yazmak istedim cunku buyuk risk olur. Genelde test sonuclari ilk 24 saatte cikar ama bazi durumlarda ornek yetersiz geliyor test tekrarlaniyor, cihaz arizalaniyor surec uzuyor vs 72 saat sonuna kadar test sonucu beklemeniz normal ve olasi. Keske 72 saat sokaga cikma yasagi verseler test olanlari Turkiye'de de.

Malesef sonucum belli olmadı daha etrafındakilerin ki hemen çıkınca benimki de öyle oldu sandım aranmayınca da rahatladım.
Asla ne dışarı çıkacağım ne de kimseyi kabul etmeyeceğim zaten 14 gün karantina var vebal alıp çıkamam. Sonrasında da çıkmam boyumun ölçüsünü aldım keşke hep ilk zamanlarda ki gibi katı olsaymışım.

Malesef sonucum belli olmadı daha etrafındakilerin ki hemen çıkınca benimki de öyle oldu sandım aranmayınca da rahatladım.
Asla ne dışarı çıkacağım ne de kimseyi kabul etmeyeceğim zaten 14 gün karantina var vebal alıp çıkamam. Sonrasında da çıkmam boyumun ölçüsünü aldım keşke hep ilk zamanlarda ki gibi katı olsaymışım.
Belirtileriniz de azalma veya artma varmı

Siz ve kızınız nasılsınız konu sahibi. İnşallah iyiye gidiyodur herşey.
Çok sağol un iyi olmaya çalışıyoruz, kızımda herhangibir belirti olmadı henüz çok şükür Allaha bu şekilde atlatır inşallah, bende bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi inşallah kötü değişiklik olmadan atlatırız

Çok sağol un iyi olmaya çalışıyoruz, kızımda herhangibir belirti olmadı henüz çok şükür Allaha bu şekilde atlatır inşallah, bende bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi inşallah kötü değişiklik olmadan atlatırız

Ya çok sevindim kuzunuz inşallah hiç belirtisiz atlatır Allah'ım korusun bütün yavruları. Sizede çok sevdindim daha daha iyi olun insallah. Rabbim şifa versin ikinizede 😍😍😍💕💕

Allahım acil şifalar versin inşallah hem size hem tüm hastalara inşallah.

Arkadaşlar geçmiş olsun herkese acil şifalar diliyorum tüm hastalara inşaAllah tez zamanda iyileşirsiniz ateş belirtisi olan var mı peki bi doktora sormuştuk en büyük belirti ateş demişti ne kadar doğrudur bilemedim

Arkadaşlar geçmiş olsun herkese acil şifalar diliyorum tüm hastalara inşaAllah tez zamanda iyileşirsiniz ateş belirtisi olan var mı peki bi doktora sormuştuk en büyük belirti ateş demişti ne kadar doğrudur bilemedim

Herkeste ateş çıkacak diye bir kural yok. Ama tat ve koku almada azalma, iştahsızlık, halsizlik, boğaz ağrısı, eklem ve kas ağrıları çoğu COVID hastasında görülüyor. Neye göre pnömoni neye göre asemptomatik atlatıyor hastalar hala belli değil tabi, alınan virüs yüküne bağlansa da kesin değil.

Geçmiş olsun H Helenistik08 ve diğer arkadaşlar. Şu an çok yaygın, annemde çıktı kendisi sağlık personeli, 3 gün temasımız oldu. Eşimde semptom yok. Ben rahatsızım bugünle birlikte 3gündür. Dün sabah 10 gibi test için örnek almaya geldi sağlık personelleri. Sonucum hala çıkmadı ne kadar zamanda çıkar sizce? Tedaviye bir an evvel başlamak istiyorum.

Geçmiş olsun H Helenistik08 ve diğer arkadaşlar. Şu an çok yaygın, annemde çıktı kendisi sağlık personeli, 3 gün temasımız oldu. Eşimde semptom yok. Ben rahatsızım bugünle birlikte 3gündür. Dün sabah 10 gibi test için örnek almaya geldi sağlık personelleri. Sonucum hala çıkmadı ne kadar zamanda çıkar sizce? Tedaviye bir an evvel başlamak istiyorum.
Çok geçmiş olsunn annenizede acil şifalar diliyorum, benim test sonucum 10 saatte çıktı ama bayramdan sonra yapılan testler 48 saati geçiyor buda yoğunluğun arttığının göstergesi sanırım, belirtileriniz neler peki kaç gün oldu annenizle temas edeli

Ben ve kızım pozitifiz şuana kadar enyüksek ateşimiz 36.6 düşünün. Ateşten ziyade ishal yorgunluk tat ve koku kaybı baş ağrısı daha çok görülen belirtiler şu dönemki süreçte, ben test verirken gördüğüm tüm vakalarda bu belirtiler vardı neredeyse

Back