- 18 Mart 2018
- 109
- 122
- 53
- 38
- Konu Sahibi Helenistik08
Çok teşekkürler sizede geçmiş olsun şuan nasılsınız kaçıncı gündesiniz, ben bu sabah başladım ilaca kızımda pozitif çıktı 3 yaşında henüz bir belirtisi yok gibi takip ediyoruz, koku ve tat kaybınız şuan nasıl sizin, hafif bir sırt ağrısı başladı bende psikolojik olarakta bitiğim açıkcası kızım pozitif çıkınca çok etkilendimİnanamıyorum doktorların verdiği hatta kendilerinin bile hasta olmadıkları halde bagisikligimizi güçlü tutsun diye kullandıkları ilacı kullanmayın nasıl yazabilirsiniz... Covid19 pozitifim hiç koku almiyordum ilaca başladıktan iki gün sonra normale döndü koku almam. Evet yan etkileri var bende mide bulantısı yaptı sadece ki her ilacın yan etkisi var.. Eşim de pozitif ateşi ve öksürüğü vardı ilacı kullanıyor kısmen çok daha iyi yan etkisini de görmedik. Covid ilacı bile değil diyorsunuz ilacı varda doktorlarimiz mi vermiyor hâlâ araştırmalar devam ediyor henüz bulunmuş bir tedavisi yok.. Konu sahibi çok geçmiş olsun biz kayınvalidemden kapmisiz kayınvalidem kayinpederim ben eşim görümcem eşi hepimiz rahatsizlandik görümcem tip1 diyabet çok daha hafif geçirdi kayınvalide ve kayınpeder tansiyon şeker hastası onlarda evde atlattı bizde evimizde izoleyiz çok şükür bir sıkıntımız yok.. Kardeşim hamile koku almiyormus iki gündür saglikocagi ilaç yollayacaklarini söylemiş test yapılmıyor maalesef burada illa tomografi sonucunun kötü çıkması lazım test yapılması için...