- 18 Mart 2018
- 109
- 122
- 53
- 38
- Konu Sahibi Helenistik08
İzmirİstanbul sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmirİstanbul sizin
Kesinlikle çok fazla İzmir 9 Eylül pandemi hastanesine gittim ben orada gördüğüm test başvuruları bile durumun ciddiyetini gösteriyor. Kızımda henüz bir belirti yok doktoru muhtemelen bu şekilde atlatacaktır çocukların çoğu taşıyıcı şuan dedi zaten tarama yapılmasa kızımda olduğunu gösteren bir bulgu yaşamadık. Koku ve tat kaybından hala beslenemiyorum umarım biraz olsa düzelir bian önce,Psikoloji herşeyden daha önemli benim hiçbir rahatsizligim olmadığı halde psikolojim bitik di.. Daha toparlayadim dikkat edin sadece beslenmenize Allahin izniyle geçecek şuan etrafımda duyduğum herkes ateşli tad ve koku alma da sıkıntı yaşıyor vaka sayısı çok fazla malesef..
Ayy sen nereden bileceksin acabaaaağğğğğ ? Karın corona olmuş kullanmayın diyor kullanılmayacak. Kullanınca ölünüyormuş , hepimizi öldürmek istiyorsunuz. Yoğun bakımda yatanlarda kandırıkçılık yapıyor, ölenlerde dublör artıkHicbir doktor ilaclarini birak o zaman demez. Ya siz istediginiz gibi anliyorsunuz ya da doktorun kim oldugunu soyleyin ki insanlar yolu duserse gitmesin. Hatta ben bizzat iletisime gecip bu konuyu tartismak isterim doktorunuzla, Turkiye'de yasamiyorum ve tedavide kullanilan ilaclari tam bilmemekle beraber standart dunyada kullanilan ilaclar oldugunu dusunuyorum.
Yazdiklarinizi neresinden tutsam elimde kaliyor. Herhangi bir uzmanliginiz ve kanitlariniz yoksa yazdiklariniz insanlari yanlis yonlendirerek toplum sagligini riske atmak konusunda suc sayilabilir umarim farkindasinizdir.
P.S. Kisisellestirilmis ilac gelistirme uzerine calisan bir bilim insaniyim.
Siz nasıl oldunuz acaba? Hastanedeydiniz en son, çaktınız mi?Sağol canım.. Herkesin belirtisi farklı ama bağışıklık günlendirici şeyler yiyip iç.. Arkadaşların bi çoğu yazmış zaten ne yapman gerektiğini.. Dikkat Et en önemlisi hijyen kaldı.. Bünyeni güçsüz bırakma ki kolay bi şekilde yakalanma.. Allah kolaylıklar versin hepimize inşAllah..
Ayy sen nereden bileceksin acabaaaağğğğğ ? Karın corona olmuş kullanmayın diyor kullanılmayacak. Kullanınca ölünüyormuş , hepimizi öldürmek istiyorsunuz. Yoğun bakımda yatanlarda kandırıkçılık yapıyor, ölenlerde dublör artık
Çok geçmiş olsun çok sevindim darısı başımıza inşallahBenim sonuç çıktı negatif darısı başınıza inşallah. Ben daha önceden de oldum evde atlattım bol bol yemenize içmenize dikkat edin . Vitamin alın çok sık su için. Gargara yapın boğazınızı temiz tutun tat duygusu en fazla on güne gider ama belki o kadar bile sürmez . Çarşafları değiştirin duş iyi gelir kısacası hem kişisel hemde evsel temizliği ihmal etmeyin ama dinlenin de . Vücudu yormayın . Tekrardan çok geçmiş olsun
temas dediğiniz şey zor değil ki, toplu taşımaya bindiğinizde,avm ye adım attığınızda okullarda, kapalı restoranlarda ev toplantılarında...havalandırma ve solunum yoluyla anında orada bulunan herkesle temas etmiş oluyorsunuz, ebola corona veya grip farketmez, öpüşmeniz sevişmeniz şart değil yani temas içintemas edecek 25 kişiyi nasıl bulmuş?
Çok çok geçmiş olsun sizede maalesef hepimiz risk altındayız salgın çok ilerlemiş durumda pandemi hastanesinde test yaptırmak bile çok uzun sürüyor sıradan, inşallah sizde yoktur
Az önce test yaptılar belirtim var diye
Çok geçmiş olsunNasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Apartmanda çıkmıştı sizin değil mi, belirtileriniz neler şuanda
İnşaAllah negatif çıkar belli olmuyor bazen bütün belirtilere rağmen mevsimsel grip olabiliyor, benim tek belirtim tat koku kaybıydı şuanda ishal var ama hafif sizinki gibiEvet malesef bayram da saldık ve bizi de yaktı
İlk başlarda karın ağrısı hafif ishal
Başağrısı
Boğazda batma oldu
Şuanda sadece ağzımda tat alma yok dilim kütük gibi sanki iğne batıyor tepesine yediğim şeylerde sanki acı birşey var
Arada öksürük
Evet malesef bayram da saldık ve bizi de yaktı
İlk başlarda karın ağrısı hafif ishal
Başağrısı
Boğazda batma oldu
Şuanda sadece ağzımda tat alma yok dilim kütük gibi sanki iğne batıyor tepesine yediğim şeylerde sanki acı birşey var
Arada öksürük
İzmir 9 Eylül pandemi hastanesine gittim ben çok yoğun bir test talebi var ve çok fazla bekletiliyor hastalar, ben pozitif vakaydım ve tomografi için saatlerce bekledim hastanede izole bir bölümde yok git dışarıda bekle modundalar artık. İlacı verdiler o akşam 5 gün boyunca kullanıcam yarın 4. Gün inşallah negatife döneriz bian önceHastanelerin durumu nasıl yardımcı olup ilaç verdiler mi
Karbonat için sıcağa yakın su ile biraz limon sıkın. Virüsü öldürüryor diye okumuştum bir ülkede çok yaygınmış buBelki evham yapmışsınızdır.. Bişey olmaz Allah’ın izniyle name limon iç c vitamini içeren şeyler ye iç bol bol.. Zencefil sarımsak herkese tavsiyem bunların faydasını çok gördüm yanmalarım çabuk geçti
Belli oldumu test sonucunu şuan nasılsınız