- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
-
- #1.121
kocamın maçoluğu tuttu beaaa naapalım vallaaa geldik erkencikten evimize siz eğlenseydiniz ballarım benimm
doğrusu oydu zaten hayatım ya.maçolukla alakası yok.bizimkiler evde olsaydı bizde o saate zor kalırdık :))
sunacımmm geldin ya o bile yeter kuzum benim.
gelmemmi şekerimm uçar kaçar gene gelirimnaapıosun bakalım gittinmi bugün kahvaltıdiyodunn ..bu arada hastanenin karşısındaki çay bahçesinde kahvaltı yazıyor...havalar ısınınca hepberaber kahvaltıya gidelim orayaa açık havada missss :2:
inşallaj ya bugün dışarı flan çıktık elim ayağım bir uyuşuk anlamadım niye
ah suna ahhhhh.bu saatt oldu bi taraflarım yeni yer yüzü gördü.bittim yorgunluktan ama yetiştirdim herşeyimi.pazartesi stres atacamm sizle.bardakların yerini gösteririm siz alırsınız dimi :))) tabaklarıda hazırlayın :))) hemencikte uyumuşsunuz iyi geceler rüyanızda beni görün.zynep hanıma memleket yakın ya kaçar durur artık biz seneden seneye nasıl kaçarız die düşüne duralım((
kızlar coook sıkıldımmmm :nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
kıyammmamm bende ya evde sıkılıyorum artıkk hepmi beraber olsak ne yapsakk yarın olsa bi an önce dimi ama
evet ya birbirimizi görünce deşarj oluyoruz sanki..dün eşimle tekirdağ'a gittik duru sağolsun baya yordu bizi.şimdi çıksak yine yorulcazbabasını görünce çok şımarıyor benim bıdıgım.iki kelime edemiyoruz dışarda o yüzden cıkmak istemedim.flz ne yaptı acaba :) bugünü bi atlatsa rahatlıcak kuzum.
suna sen nasılsın miden iyi mi?dr a ne zaman gidiyorsunuz şimdi?
çocukla gezmeler zor oluyor tabii dimi şimdiden korktum vallafiliz misafirlerle takla atıyor muhtemelen
ben ise doktora cuma gidecemm malum maaş günümüz test falan ister şimdi hazırlıklı olalım dedik bebişimiz iyice büyümüş olacak hem midemkötü be canım ya akşam süt içtim mahvetti gündüz içecem bundan sonra sütü falan gece olmuyokocamıda markete yolladım alışverişe oturuyorum öyle yanlız üstümde sebebini bilmediğim bir sıkıntı ağırlık var neden acaba ayyy gelebileydim yanına şimdi dertleşirdik vallaaa
aynı sıkıntı dan bende de var.fazla mı alıştık gezmeye acaba :)) sakin hayat bizi bozuyor artıkbende parka yolladım babasıyla durucuğu.aktara gidemedim gitseydim bakım yapıcaktım saçlarıma.üst üste maşa yapınca,zaten kuru olan saçlar iyice kurudu.belki zeytinyağı,badem yağı sürerim oda iyi gelir herhalde..
gelmezmi yağlarda baya iyi geliyor kuruluğa vallaaa dün bende maşa yaptım azzcıkk hemen kırılıyo ya ne biçim saç var anlamadım vallaasaçımız kırılır şekle girmez makyaj yüzümüzde durmaz akar ..batıklarımız var ay ne zor kadaın olmak yawwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?