çorludakiler nerdeler?????

ayy bugün de nasıl uslu uslu oynadı yavrum benm kıyamam yarın akşamı iple çekiorum koca da uyucak sıkılımaya bşladım

benim ki uyudu bile..aslında benımde uykum var gideyim yatayım bari.kızlar da uydu sanırım öpüyorm hepinizi iyi geceler canım.uyucaz kalkcaz siz gelceniz :)

Günaydın yavrulaaaarrr ay ben bu gün 1de uyandım yaahuuu

günaydın şekerim.bugün bende yapmadığım bişeyi yaptım enesi gönderdikten sonra geri uyudum ve 13:30 da kalktım.apartopar işleri yapmaya çalışıyom şimdi.bu arada akşama izin aldım geliyorummmm :)

süperrr koca 7 buçuğa doğru gelio benm. o gelir gelmez çıkarım önce sunayı alırım sora seni

evden çıkarken aramanıza gerek yok çağrı atarsanız ben anlarım.sen sunayı almadan önce evden çıkarken çaldır ben hazırlanıp bekliyim

KIZLAR KOCAM YINE ŞAŞIRTTI BENİİ..AKŞAM GÖSTERIRIM SİZLEREDE :))) NE OLUYOR BU ADAMA AŞKA GELMEYE BAŞLADI,ROMANTIK TAKILIYOR

yok canım aslında sıradan,ama benim için hiç bir zaman sıradan olmayacak birşey..gelin ya artık çay demlendi kuzucuklarımmmmmm

bu gecee uzun olacakkkk besbelli.......... diyesim var hülya avşar gibi :)))))9 durucuk uyumaz artık:/ keşke enesi dinleseydik de uyandırsaydık zamanın da ama bi yönden de iyi oldu rahat sohbet etmiş olduk yine yapalımmm bunuuu

çok güzel bir geceydiiii teşkkürler melis hanım ve arkadşlarrrrr sunama doyamadık ama neyse

gece eve girdim bi tıkırtı var.enesle direk yatakodasına girdik kapımızı kilitledik.enesi uyuttum sonra kapıyı açtım hala tıkırtı var.kocacımı aradım senle tel konuşurken evi geziyim tıkırtı var dedim.odaları gezerken bide göriyim.tühhh meğerse tıkırtı yapan kuşlarmış beya.neyse dün akşama dönersek gerçekten dün güzel bi gündü.bunu ara ara yapalım.zynepcim ince düşüncn için çok teşekkr ederim aşkım ama toplantı 13:30 daymış birazdan ona hazırlanacam.artık gelince herşey apartopar olacak.eeee misafir umduğunu değil bulduğunu yiyer dimi.hem zaten onlar birbirini süzmekten benim evin farkına varmazlar :)))) ayyyy ne fenayım ben ya.annneeeee niye beni böyle doğurdun kızzzz.ha bu arada o kadar çay kahv içmişizki dün gece sabah ezanı okunuyodu bn hala uyuyamamıştım (( çok uykusuzum çooookkkk.pazartesi dışarıyaa fazla heveslenmeyin ben alabilirim sanırım bu yoğun tempoya alışıyo gibiyim :))

kıyamam tatlım ya çok yorulacaksın bu haftayıda bi atlatsan rahatlıcan.bu arada bende senın gibi uyuyamadım ama duru yüzünden.çocuk uyuyamadı malum akşam 7 de yatmıstı.
zeyneeeeeeppppppp bak ne bulduuuuummmm.bunuda dene bitanesi.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...mucizesi-tarafimca-test-edildi-onaylandi.html ne varsa doğal bitkilerde var.ihmal etme bak bunu.

bunu kardeşimin eltisi yapmıştı arkasından hamile kaldı..ama ne tür rahatsızlığı vardıda işe yaradı bilemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…