- Konu Sahibi enesveannesi
-
- #1.081
yok artık daha neler çok mu yorduk yoksa bugün seni :)))[/QUOTE
siz değil yaavvv geçende çok yoğu çalıştım da ondan yoruldum şimdi off zamanları
hamileyken millet kaç kilo almış onu okuyorummartık yürüyüşlere başlayacağğım bende normalde sabahları 1 saat yürdümm[/QUOTE
emin olmayarak söylüyorum.hamileliğin ilk zamanları fazla yürüyüş sakıncalı olabilir sanırsam
azcık azcık yürürüz ozaman canımcımmm
yok artık daha neler çok mu yorduk yoksa bugün seni :)))[/QUOTE
siz değil yaavvv geçende çok yoğu çalıştım da ondan yoruldum şimdi off zamanları
hmmm anladım....
azcık azcık yürürüz ozaman canımcımmm
daha iyi olar :)
yaşamak değil beni bu telaş öldürecek
yaşamak değil beni bu telaş öldürecek
telaş edecek bir durum yokki balımbenimmm
yaaaaaa kızlar ben ne diyecem 2012 de yenibir kanun öneisi olmuş onaylancakmış askere giden memurların eşlerine aylığının 3/1 ini veriyolarmışşyani kiramız çıkabilecek şükürr dua edinnn
yaaaaaa kızlar ben ne diyecem 2012 de yenibir kanun öneisi olmuş onaylancakmış askere giden memurların eşlerine aylığının 3/1 ini veriyolarmışşyani kiramız çıkabilecek şükürr dua edinnn
güzel arkadaşım herşeyin bi zamanı var.bu duygular yabancı değil hiçbirimize.bizde yaşadık bunları.o zamanda bu nasihatler bize geldi.yeri geldi kızdım sinirlendim ben bunu yaşadım sen yaşama die söylüyorum.sonuç olarak sen ne kadar yırtınsanda allah ol diyeceği zamanı bilir.azıcık sabır.sakin olmayya çalış zor ama dene.bu birazda istekten öte takıntı haline gelecek.üzme kendini.
kııızzz sizi tanıdım tanıyalı takmıorum ben hiç bişeyi valla kafam rahatsaolun varolun siz
Ben geldimmmm sunacım çok sevindim Allah bi kapıyı kapar birini açarmış.inşallah öyle olur bebişin rızkı kiralara gitmez..kızlar kocamla sohbete daldık ancak gelebildim.malum salona da gidiyorum:)) ay cok faalim bu aratek sorun evde bir yıgın renkli çamaşır birikti yıkanıyor şuan da bu işleri de yapacak bi hatun mu bulsak bana :)))
Kızlar,durucuk bu akşam babasına ablalara gidelim mi,ablalara da bonibon alalım mı baba diyip durdu :))))) benimki gülmekten kırıldı artık tamam kızım demek zorunda kaldı
ayyyy ben onu yerimmm iyice alıştı bizeee durucukkkkkk fıstığım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?