çorludakiler nerdeler?????

yine dayanamadın dimi flz :)) bizim kıza bu söylenirmiydi hiç:)))) sunaammm ne oldu sana yavaşladınnn artık???
ü

yok gııız melisle seni de çekecektimde bu halimle çekmeyin dediydiniz ya:):1:

hmmm isbetli olmuş yeni tanıştığım birine poz vermek olmazdı zaten.o gün ilk görüşmeydi.biz 50 kere görüştük bizim şaşkınların bile aklına gelmiyo foto çekmek senin nerden geldiki ???

hmmm isbetli olmuş yeni tanıştığım birine poz vermek olmazdı zaten.o gün ilk görüşmeydi.biz 50 kere görüştük bizim şaşkınların bile aklına gelmiyo foto çekmek senin nerden geldiki ???

ilahi sen dedin ya oğlumun böyle fotosunu çekseydik keşke diye bende dedim çekerim ben atarım sana die sende tmm dedin :1::1:

ilahi sen dedin ya oğlumun böyle fotosunu çekseydik keşke diye bende dedim çekerim ben atarım sana die sende tmm dedin :1::1:

neyse o önemli değil sonuçta çocuk önemli olan bizlerden birilerin fotosu olmaın kimsede.sadece senin için söylemiyorum bu herkes için böyle.dikkat edilmesi gereken bi konu.

niye bana laf atıyonuz yaaa a :4: evet filizevde oturammıom gezengeç oldum ben iyice :1: evde yemek pişmio vallaaa :9:

Back