- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
- #1.041
yarın kaçta gidelim zeynebe 70:30 uyarmı sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın kaçta gidelim zeynebe 70:30 uyarmı sana :)
sizinlede öyle valla :) yarın biz sni çaldırana kadar evde bekle atlama hemen sokaklara :) seni alırız melisle beraber.
aranızda konuşup benim yalan söyledğim kanısına varmışsınız ( eşimin yaşı konusunda) eşimin 72 li olduğunu söylemiştim hatta meliste bununla ilgili bir yorum yapmıştı hatırlar ise eğer...size son kez söylemek istediğim şeyleri burada hepinizin okuyacağı şekilde yazıyorum çünkü yalancılıkla suçlanmaktan yalandan nefret ettiğim kadar nefret ederimm...eşim kendi face inde kendisini 82 doğumlu olarak kaydetmiş olması benim yalan söylediğim anlamına gelmez zira kendisi yaş konusunda takıntılıdr ve kendini genç hissetmek için ve yaşını göstermediği için böyle yazmış olması sadece kendini mutlu hissetmesindendir..bunu da herşekilde ispatlayabilirim yeter ki daha fazla iftira atarak günaha girmeyiniz...beni aranızda istemiyor olabilirsiniz ama suçlayarak göndermek yerine açıkca konuşarak yapmanızı tercih ederdimm zira bu yalan mevzusu ortaya çıkmadan ben aranızdan çekikmiştim ama bana gelen özel msjdan sonra bunları yazma gereği duydum..neyseee sağlıcakla kalınnn :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html canım benim bide bunu denese.allah eniştemize güç kuvvet versin inşalllllaaaaahhhh :))) genelinde tutuyomuş bu inş. sendede tutar.yarın sabaha hazırmısın.istediğin bişey varmı gelirken getirelim.
![]()
![]()
kızzz ben de gördüm bunu yapsam mı ki yaaa
![]()
![]()
![]()
kızzz ben de gördüm bunu yapsam mı ki yaaa
![]()
ay bugün görünmediğimden şikayet etmişsiniz kızlarrr:) gezmelerdeyimbenne yapayım hepinizi kocaman özledimmmmm İKİ CANIMINAN
ay bugün görünmediğimden şikayet etmişsiniz kızlarrr:) gezmelerdeyimbenne yapayım hepinizi kocaman özledimmmmm İKİ CANIMINAN
bizde seni özledik iki canımızlan :)))
olan olmuş bacım okudummmm :)
ne okudun anlamadım???
amannnn boşver yarın konuşuruz bol bolllll ben yatmaya gidiomkızlarrr görüşürüz
amannnn boşver yarın konuşuruz bol bolllll ben yatmaya gidiomkızlarrr görüşürüz