çorludakiler nerdeler?????

sizinlede öyle valla :) yarın biz sni çaldırana kadar evde bekle atlama hemen sokaklara :) seni alırız melisle beraber.

aranızda konuşup benim yalan söyledğim kanısına varmışsınız ( eşimin yaşı konusunda) eşimin 72 li olduğunu söylemiştim hatta meliste bununla ilgili bir yorum yapmıştı hatırlar ise eğer...size son kez söylemek istediğim şeyleri burada hepinizin okuyacağı şekilde yazıyorum çünkü yalancılıkla suçlanmaktan yalandan nefret ettiğim kadar nefret ederimm...eşim kendi face inde kendisini 82 doğumlu olarak kaydetmiş olması benim yalan söylediğim anlamına gelmez zira kendisi yaş konusunda takıntılıdr ve kendini genç hissetmek için ve yaşını göstermediği için böyle yazmış olması sadece kendini mutlu hissetmesindendir..bunu da herşekilde ispatlayabilirim yeter ki daha fazla iftira atarak günaha girmeyiniz...beni aranızda istemiyor olabilirsiniz ama suçlayarak göndermek yerine açıkca konuşarak yapmanızı tercih ederdimm zira bu yalan mevzusu ortaya çıkmadan ben aranızdan çekikmiştim ama bana gelen özel msjdan sonra bunları yazma gereği duydum..neyseee sağlıcakla kalınnn :)

aranızda konuşup benim yalan söyledğim kanısına varmışsınız ( eşimin yaşı konusunda) eşimin 72 li olduğunu söylemiştim hatta meliste bununla ilgili bir yorum yapmıştı hatırlar ise eğer...size son kez söylemek istediğim şeyleri burada hepinizin okuyacağı şekilde yazıyorum çünkü yalancılıkla suçlanmaktan yalandan nefret ettiğim kadar nefret ederimm...eşim kendi face inde kendisini 82 doğumlu olarak kaydetmiş olması benim yalan söylediğim anlamına gelmez zira kendisi yaş konusunda takıntılıdr ve kendini genç hissetmek için ve yaşını göstermediği için böyle yazmış olması sadece kendini mutlu hissetmesindendir..bunu da herşekilde ispatlayabilirim yeter ki daha fazla iftira atarak günaha girmeyiniz...beni aranızda istemiyor olabilirsiniz ama suçlayarak göndermek yerine açıkca konuşarak yapmanızı tercih ederdimm zira bu yalan mevzusu ortaya çıkmadan ben aranızdan çekikmiştim ama bana gelen özel msjdan sonra bunları yazma gereği duydum..neyseee sağlıcakla kalınnn :)

özel mesajı sana ben yazdım ve sadece benle muhatap olmanı isterdim.herkesin duyması gereken bi konu olsaydı ortaya yazardım zatenn.önemli olan eşinin yaşı değil aranızdaki farkta değil.bir araya geldiimizde ne kadar tedirgin olduğunu gördüm ve hissettim.hepimizin eşi var yeni evli değiliz ve 6 yıllık evliliğimde arkadaşlarımın yanında bi kere olsun beni arayıp adres istememiştir.gereken güveni verdiğime inanıyorum ve bu yüzden açıklama yapmama gerek kalmadı hiç bi zaman.günahın ve sevabın ne demek olduğunu biliyorum allaha şükürler olsun.bildiklerim bana yeter.ha hala konuşmak istediğin bi sorun varsa özelden yazarsın dier insanlarda huzursuz olmaz böylece.dediğim gibi muhatabın benim.sana mesajı yollayanda benim.karar senin gitmek istiyorsan güle güle ki zaten beni sildiğine göre bu kararı vermişsin.yine söylüyorum allaha emanet ol.herşey gönlünce olsun.

ay bugün görünmediğimden şikayet etmişsiniz kızlarrr:) gezmelerdeyimben :1: ne yapayım hepinizi kocaman özledimmmmm İKİ CANIMINAN

:1: :1: :1: kızzz ben de gördüm bunu yapsam mı ki yaaa :49:
:DDDDDDDD otur oturdugun yerde gelme gaza

ay bugün görünmediğimden şikayet etmişsiniz kızlarrr:) gezmelerdeyimben :1: ne yapayım hepinizi kocaman özledimmmmm İKİ CANIMINAN

senın iki canını yeriz biz.özledik valla.kız bu arada kocaları aç bırakmayalım yoksa aşkımız cabuk biter ona göre :))

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum.
Yarın çorlu ya gelicem. Fakat çok fazla bilmiyorum oraları. Orion dan Vatan hastanesine nasıl giderim ?

Back