çorludakiler nerdeler?????

hahahAaha Buna ben 3 gün gülerim ;)) günün espirisi dalında yine önde gidiylesunuz fz hnmtelden ne yazıyoru.bilmıylrum siz cözersiniz

lazcaya benzemiş yazdıkların ama yinede anlaşılıyo kasma kendini hayatım :)) audry senin için en önemli yer neresiyse orasına takarsın ki şuan senin için en önemli uzvu tahmin edebiliyorum :)) sunacım hayatım en masum seni görddüm şuan için içlerrinde.al gel bi kaç parça burda topluca yırtalım hep beraber biliyosun ben yalnızım sana iki canınlan zahmet olmasın :))

ay kızlar ben yarın uyuyabildiğim kadar uyuyacam uyanıncada kalkıp temizlik yapacammm :9: evi unuttummm hafta sonu kocahasta hafta içi gezmelerde pehhhh

lazcaya benzemiş yazdıkların ama yinede anlaşılıyo kasma kendini hayatım :)) audry senin için en önemli yer neresiyse orasına takarsın ki şuan senin için en önemli uzvu tahmin edebiliyorum :)) sunacım hayatım en masum seni görddüm şuan için içlerrinde.al gel bi kaç parça burda topluca yırtalım hep beraber biliyosun ben yalnızım sana iki canınlan zahmet olmasın :))

ayyyy flzz yaaa resen kahkaha attımmm :1:

dinlen bol bol uykunun tadını cıkart canım.9ay o ra lazım olucak

Kızlar sizden sonra saçlarımı maşaladım kendime geldim bide flz gibi kırmızı ruj sürim dedim yokmuş ;)))

ayy ben kocişime bi meyve soyayaım :56:

yok artık ayyyyy çok güldüm tutamıyom kendimi.melisteki yarım kalan şişeyi sizmi içtiniz kız yanlışlıkla.ne bu konuşmalar filan.her yazdığınızda aklıma yüzyüzeyken konuştuklarımız geliyo allahtan evde kimse yok :))))

yok artık ayyyyy çok güldüm tutamıyom kendimi.melisteki yarım kalan şişeyi sizmi içtiniz kız yanlışlıkla.ne bu konuşmalar filan.her yazdığınızda aklıma yüzyüzeyken konuştuklarımız geliyo allahtan evde kimse yok :))))

kız sunadan sonra kocasına hizmet etmeye başladı cocuk dicek ne oluyo benim karıma u gidişle kocalar baya bocalar ben sölim

hoş tutun hoşşş kocalarıııı dağ gibi yiğitlerimiz onlar bizimmm :56: :56: ay pek bi güldüm
karnım agrıdı gülmektenartıkk ke di kendime gülmeyi aştım kahkaha atıyorum benimki bana beyaz önlük getirmesin delirdi hatun diye :)))

Back