çorludakiler nerdeler?????

ay öyle hamilelik belirtilerine bakıyorum bende silikte olsa 2. çizgiçıkarmış bende çıkmıooo

en sonunda laf arasında pazar günü gidiyoruzz dediler kalsaydınız dedim ama svinçten gözlerim doldu nerdeyse:)onun haricinde başka bişey yapmadım rutin ev işleri.bu arada yedikce yedim ve iyicene şiştim.çok kilo aldım çoookkk...misafirleri gönderiyimde bende bakacam artık bi çaresine.

çalısıyormusun?ben Bursadan geldim buraya oralıym.

yok canım yaaa nerdeee yeni mezun oldum evlendim daha iş bulamadım bakıoruz artık kısmet ne zmansa... benm de eşim izmirden buraya geldi aldık damadıııı :13: şimdi ööle boş boş oturup duruorum. sen çalışıo muusn?

biz üçümüzde evdeyız cnm.

ben yeterince çizgi cıkarttım:26:ilgilenmeme gerek yok artık kocayla :)

:))) sende 2. çizgi çıkarmaya çalışanlardansın heralde.

yaa evet iş bulamadım barrii bebeiş olsun dedim yanni ben pko lyum aslında o yüzden çok uzatmayalım dedik.hatta dr kontroülndeyim şuanda ama 1 sene geçmeden bi tedavi uygulanmıo iştee... inşş gerek de kalmaz tedaviye kimn bebiş var kim çalışmalar yapıo yazsınn yaa ben yeniyim tanışalım azcıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…