çorludakiler nerdeler?????

140m2 fena ddeğil muhit güzel bizim temiz valla evde büyükk

bizim elimiz mahkumdu sağolsunlar fırsatı kacırmadılar.423 tl dogalgaz geldi bu ay da 343 yani eğer kombili eve geçicez diyorsanız daha küçük ev tercih edin canım.azda yaksan çok geliyor

bizim elimiz mahkumdu sağolsunlar fırsatı kacırmadılar.423 tl dogalgaz geldi bu ay da 343 yani eğer kombili eve geçicez diyorsanız daha küçük ev tercih edin canım.azda yaksan çok geliyor

aynen öyle.. bizim de 330 geldi,320 geldi 300den aşağı fatura gelmedi :ssz: benm tavsiyem doğalgaz+merkezi sistemli bir ev bulun.. kişisel kombi olunca olunca alttaki üstteki yakmaıo vs ısı kaybı oluo..ve çok büyük ev olmasın benm de ev 146 mtrekare ısınamdığmız gibi faturayı da hiç düşük ödeyemedik :47:

aynen öyle.. bizim de 330 geldi,320 geldi 300den aşağı fatura gelmedi :ssz: benm tavsiyem doğalgaz+merkezi sistemli bir ev bulun.. kişisel kombi olunca olunca alttaki üstteki yakmaıo vs ısı kaybı oluo..ve çok büyük ev olmasın benm de ev 146 mtrekare ısınamdığmız gibi faturayı da hiç düşük ödeyemedik :47:

hoşgeldin,bencede haklısın..gerçi ben güzel ısındım evimde 145 m2 olmasına rağmen ama dediğim gibi gaza cok para gidiyor.buralımısın arkadaşım?

Canım biz ev ararken cok zorlandık.bizim dönemimizde doğru drüst kiralık ev yoktu çorluda.tanıdıgımızda yoktu tabi belkide o yüzden.bu evi 650 ye tuttuk 30 tl aidat.bursada 750 ye oturuyordum yine fena olmadı bizim için ama kapıcı çok pahalıya vermiş bu sitede evler en fazla 500-550 dedi :52: ama artık yapacak bişey yok :) eğer düşünrseniz gel bak sonra görevliye söyleriz kiralık varsa haber verir.(ama süper olur valla :)) keşke gelseniz

ahhh aahh geçen yaz düğüne 2 hfta kala ev bulabilmiştik :47: apar topar yerleştirmeye çalıştık yaa çorluda kiralık ev çok zor satılık gaaannniii

bide evi alal acele tuttuk biz çok güzel ısındık ama kalorifer yaz kış 180 tl veriyoruz tüp su yok kendimiz alıyoruz ondan doğalgaz daha mantıklı gelio bana

bu arada audry adını söylermisin kendinden bahset biraz bizz yüzyüze görüşecek bir ekibiz çünküü

geldim canm kızım aldı pc yi.ondan cıkmak zorunda kaldım.eşim birazdan sallıcak kuzumu uyusunda rahat edeyim.

Back