• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her 14 şubatı yalnız geçirenler

Uygulamadan uygulamaya da dağlar kadar fark oluyor.birkaç tanesi gerçekten oldukça seviyeli.işinde gücünde sen ben gibi insanlar var.bir kısmı da asker ve polis olduğu için çevresinde kalıcı bir ilişki bulamamış oluyor.ama bazıları da var ki tam rezalet.insan demeye bin şahit isteyen tipler oluyor.
Kız özelden yaz bi merak ettim 😅

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama üniversite okurken özel okullar arası bi uygulama vardı onu hatırlıyorum. Şimdi de referansla alınıyormuş bir uygulamada. Arkadaşım kullanıyor. Öyle tinder okc gibi değil. Herkes kullanamıyor. Kaliteli erkekler kadınlar var diyordu. Ama hayatının aşkı orada karşına çıkmaz. Anı geçiştirir. Herkese uygun değil
Adı neymiş bı öğren yaz bana özelden 😄 ben bı yolunu bulur girerim dermişim 😄 heyecan uyandırdı bak

Bana her gün sevgililer günü amann boşver :) aynanın karşısına geç kendinle konuş bol bol sev kendini 🥰😂 şimdi olmuyorsa demekki olmaması gerekiyordur. Zamana bırak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben de 29 yaşındayım, evlendim boşandım. Nasip ,kısmet bu işler ama çabalamak lazım. Çevreyi değiştirmek, daha sosyal olmak gerek.
Valla ne geldiyse başıma kendimi sevmek begenemekten geldi 😂 zamanı değil bende idrak ediyorum ama bazen idrak ile isyan arasında kalıyorsun ☺️ sende inşallah istedigin gibi birini bulursun istiyor musun bilmiyorum ama. Çevremde o kadar aynıdır ki benim sosyal olmadığım için sanırım birazda seçenek azaldı

Inanir misiniz buna ben de cok sasiriyorum. Cogu arkadasimin bekar olmasi bir mucize gibi :D
Çoook şanslısın 😂Bunun tadını çıkar benim en yakın arkadaşlarım ben 21 yaşındaydım evlenmeye başladılar, sonrası zaten girenler çıkanlar tekrar yakın olduklarım falan. Herkesi evlendirdim. 31 e geldim ben tek tabanca 😄 ve şuan bekar arkadaslarin da mental enerjisi kalmadı hiç bişi yapamıyoruz.

Valla ne geldiyse başıma kendimi sevmek begenemekten geldi 😂 zamanı değil bende idrak ediyorum ama bazen idrak ile isyan arasında kalıyorsun ☺️ sende inşallah istedigin gibi birini bulursun istiyor musun bilmiyorum ama. Çevremde o kadar aynıdır ki benim sosyal olmadığım için sanırım birazda seçenek azaldı
Evet ben de uzun süre birini tanıyıp evlenmek istiyorum. Sahalara geri döndüm yıllar önce 😂 birkaç sevgilim oldu ama bazı uyuşmazlık, anlaşmazlıklar oldu. Kafa dengi birisi bulmak biraz zaman alabilir. Güzel dileğin için teşekkür ederim umarım ikimiz de istediğimiz gibi birine denk geliriz 🤍

Evet ben de uzun süre birini tanıyıp evlenmek istiyorum. Sahalara geri döndüm yıllar önce 😂 birkaç sevgilim oldu ama bazı uyuşmazlık,anlaşmazlıklar oldu. Kafa dengi birisi bulmak biraz zaman alabilir. Güzel dileğin için teşekkür ederim umarım ikimiz de istediğimiz gibi birine denk geliriz 🤍
Umarım bir gün birini buluruz ve bu siteyi de salarım artık😄 sıkıntıdan gelip buraya yazıyorum ✨ en azından denemelerin olmuş nerden buldun taktik 😃

Hahah SBS detayı beni bitirdi 😅 o dönem mi başladı sevgililik yoksa sonradan mı yazdınız birbirinize. Flört uygulamaları bana opak gelmiyor ya ciddiye alamıyorum, günlük takılma sohbet içinde kimse bulusmaz gibi cinsellik olur mu diye beklenti için buluşur 😄
Uygulamadan evlenen tonla arkadaşım var . Hiç yabana atmayın bence sadece dikkatli olmak lazım .

Kaç yaşındasın?

Back
X