çorludakiler nerdeler?????

benimki daha gelmedi.yemek yapıcam birazdan 10 dk daha buralardayım :)

:) bence çorluda bizim gibi yalnız ev hanımı çok ama bu siteyi yada topiği keşfedemediler bence.güzel bi gurup oluruz inşallah.

Son düzenleme:
sürekli burdan yazışırsak keşvederler sanıyorum valla ya bu arada sizin orda kiralar ne kadar ben yazın burdan taşınmayı düşünüyorumda kaloriferli bizim ev doğalgazlı ev istiyorum boşyere her ay yaz kış para ödüyoruzz

Canım biz ev ararken cok zorlandık.bizim dönemimizde doğru drüst kiralık ev yoktu çorluda.tanıdıgımızda yoktu tabi belkide o yüzden.bu evi 650 ye tuttuk 30 tl aidat.bursada 750 ye oturuyordum yine fena olmadı bizim için ama kapıcı çok pahalıya vermiş bu sitede evler en fazla 500-550 dedi ama artık yapacak bişey yok :) eğer düşünrseniz gel bak sonra görevliye söyleriz kiralık varsa haber verir.(ama süper olur valla :)) keşke gelseniz

hadi ya sendemi öyle diyorsun :/fena kazık yedik sanırım..biz armada yada ergeneden bile ev baktıkda yoktu bu bize uygun geldi.demekki ev sahibi o yüzden bize vermiş evi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…