çorludakiler nerdeler?????

var cnm 3 tane 1 i bebiş değil delikanlı oldu artık kızımda 2,bucuk yasında
yanlış yazmısım 2 tane cocugum var :)

Son düzenleme:
4 yaşında bir oğlum var başka yok yıl sonu çalışma yapacaz.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.allah gönlünüze göre versin sunayla ikinize :))

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnn canımmm benim nereye kayboldun birden

Allah bağışlasın arkadaşım..darısı bizim başımıza artık.. daha 6 aylık eviliiym gerçi ama işte olmıcak diye ödü patlıo insanın

yaşın 20 sanırım profilinde gördüm,daha cok erken düşme bu kadar üzerine.olur merak etme.

aaa melis sıranı bekle bende bi 2. yi yapıyımda 3.yün beraber yaparız :)))

yok canım ya ben tpleri bağlatmayı düşünüyorum artık,müsait zamanda olucam ameliyatını.Allah olanlara uzun ömür sağlık versin.siz gönül rahatlıgıyla yapın :)

bende yeni evliyim canım çalışmıyorum evlenince ayrıldım 2 yıldır çorludayım çocuğum yokkk 28 yaşındayımmm

bende yeni evliyim canım çalışmıyorum evlenince ayrıldım 2 yıldır çorludayım çocuğum yokkk 28 yaşındayımmm

hiç korunmadın mı sen de evlenince? ben korunmadım şahsen ama adetlerim düzensiz olduu için kolay olmuo.. işallahh hayırlısıyla biz de alırız kucağmızaaa tabii önce göbeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…