- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
-
var cnm 3 tane 1 i bebiş değil delikanlı oldu artık kızımda 2,bucuk yasında
var cnm 3 tane 1 i bebiş değil delikanlı oldu artık kızımda 2,bucuk yasında
yanlış yazmısım 2 tane cocugum var :)
aaa 3 yazmısım kızzzzlarrrrrr Allahmı söyletti yoksa 3üncümü geliyorrrrrrrrr:)
suna sen geçenlerde bi yer söylemiştin orad otururuz.isim verme davetsiz misafir gelmesin :))
4 yaşında bir oğlum var başka yok yıl sonu çalışma yapacaz.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.allah gönlünüze göre versin sunayla ikinize :))
Allah bağışlasın arkadaşım..darısı bizim başımıza artık.. daha 6 aylık eviliiym gerçi ama işte olmıcak diye ödü patlıo insanın
Allah bağışlasın arkadaşım..darısı bizim başımıza artık.. daha 6 aylık eviliiym gerçi ama işte olmıcak diye ödü patlıo insanın
yaşın 20 sanırım profilinde gördüm,daha cok erken düşme bu kadar üzerine.olur merak etme.
aaa melis sıranı bekle bende bi 2. yi yapıyımda 3.yün beraber yaparız :)))
yaa evet iş bulamadım barrii bebeiş olsun dedimyanni ben pko lyum aslında o yüzden çok uzatmayalım dedik.hatta dr kontroülndeyim şuanda ama 1 sene geçmeden bi tedavi uygulanmıo iştee... inşş gerek de kalmaz tedaviye kimn bebiş var kim çalışmalar yapıo yazsınn yaa ben yeniyim tanışalım azcıkkk
yok yok yaşım 24 orda yanlış yazmışımdır allaa allaahh
ay bayılıyorum ben bu umutsuz ev kadınlarınaaaaaa
bende yeni evliyim canım çalışmıyorum evlenince ayrıldım 2 yıldır çorludayım çocuğum yokkk 28 yaşındayımmm
hiç korunmadın mı sen de evlenince? ben korunmadım şahsen ama adetlerim düzensiz olduu için kolay olmuo.. işallahh hayırlısıyla biz de alırız kucağmızaaa tabii önce göbeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?