- Konu Sahibi enesveannesi
-
ev kaç m2 canm cok uygunmuş
140m2 fena ddeğil muhit güzel bizim temiz valla evde büyükk
bizim elimiz mahkumdu sağolsunlar fırsatı kacırmadılar.423 tl dogalgaz geldi bu ay da 343 yani eğer kombili eve geçicez diyorsanız daha küçük ev tercih edin canım.azda yaksan çok geliyor
aynen öyle.. bizim de 330 geldi,320 geldi 300den aşağı fatura gelmedibenm tavsiyem doğalgaz+merkezi sistemli bir ev bulun.. kişisel kombi olunca olunca alttaki üstteki yakmaıo vs ısı kaybı oluo..ve çok büyük ev olmasın benm de ev 146 mtrekare ısınamdığmız gibi faturayı da hiç düşük ödeyemedik
Canım biz ev ararken cok zorlandık.bizim dönemimizde doğru drüst kiralık ev yoktu çorluda.tanıdıgımızda yoktu tabi belkide o yüzden.bu evi 650 ye tuttuk 30 tl aidat.bursada 750 ye oturuyordum yine fena olmadı bizim için ama kapıcı çok pahalıya vermiş bu sitede evler en fazla 500-550 dediama artık yapacak bişey yok :) eğer düşünrseniz gel bak sonra görevliye söyleriz kiralık varsa haber verir.(ama süper olur valla :)) keşke gelseniz
ahhh aahh geçen yaz düğüne 2 hfta kala ev bulabilmiştikapar topar yerleştirmeye çalıştık yaa çorluda kiralık ev çok zor satılık gaaannniii
galiba gel artık filiz çok naza çektin kendini valla
erkende yatmıyorlar anlaşılan :))
uyuttum şekerim geldimde yazılanları okuyordum bi arkadaş gelmiş gitmiş kendinden bahsetmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?