çorludakiler nerdeler?????

pazartesiyi görelim erken gitmezlerse.sonra siz ne zaman uygunsanız konusuruz. bizim olay kavuşmaya döndü valla :))

ewt pazar akşamdan haberleşiriz gitmemişlerse artık biz senle görüşürüz meliss ilerki günlerdede filiz katılır gönlümüz hep beraber olsun kafi dimi ama

Filiz sende pekmi iyi bakıyosun ne kaynananlara bak pek bir rahatlar :)) benimkiler ilk evlilik haftamda geldiler hataydan daha doğrusu benim evi yerleştirirken e kaldılar mecbur yeni gelinim yeni evde beraber kaldık :)) dayanamadılar gittiler valla eve zarar vermeyelim kalabalığız dediler ....ama onlarda evi beraber açtık düşünün yaniii

bizim kocalar uysal başlı yatıyorlar garipler :) biz keyfe ayakta duruyoruz.gerçi kızım yıne uyumadı bugün ama uyusada yatmıcaktm. :))

aynen artık garibim ben yatayım bari dedi gitti valla :))karışmıyo Allahtan yarın eski iş yerimden arkadaşım gelecek kardeşiyle oturmaya yeni kızı var 5 aylıkk çok iyidir ilerde sende tanışırısın

bize ayak uyduramaz onlar :)) gece kuşları olduk.inşallah canım tanışmayı isterim.ileride odüşünürsen senin hamileliğinde de yoldaş oluruz sana.yalnız kalmazsın burda.

vallaha süper olur konu komşudan hayır yok buralarda vallaaa

aynen sunacım.dün spor salonunda bir sürü kadın vardı,karışık oldugu için salon kadınları görünce tamam dedim kadınlar birbiriyle calısır.ama kimse kimseye bakmıyor,slm bile vermiyor.:)) şoklardayım ya bu konularda ilginç bir yer

trakya insanı soğuk biraz öyle komşulukmuş arkadaşlıkmış çok zor valla herkez kimkime dumduma ben ist doğumluyum ama aslen amasyalıyım eşimde iskenderunlu sen nerelisin cnm

canım Bursalıyım anne babada bursada doğma ama dedeler gümüşhane. eşim de kayserili canım.evet herkes öyle diyor.

canım yarın arkadaslaın gelicekse ben seni tutmayayım,uyuyacaksan.

yok ben uyumuyorum senin uykun varsa yat canım evim şahanede durumu kötü bir ailenin evini yapıyolar ona takıldım kaldım vallaa

evet başlarını izlemiştim ama sonunu izleyemedim.sonunda bi iş başardı bu ekip.zenginlerin evlerini yapacaklarına şöyle gariban bulsallar ya.yok şimdi bi 10-15 dk daha buralardayım.bi sigara içeyim bari.:) sen kullanıyormusun bu arada ?

ben içmiyorum bıraktım eşim içmio çünkü ama kahve falan içerken 1 tane tüttürüyorum keyif sigarası ayak uydururuz birbirimize:)

Back