- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
buluşunca yemin edin and içinn amuda kalkın ben susana kadar dinliceksiniz beni sözmü :))) sakın offff demek yok :))
hahaha kız dinleriz tabii önce sen başlarsın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buluşunca yemin edin and içinn amuda kalkın ben susana kadar dinliceksiniz beni sözmü :))) sakın offff demek yok :))
ben iyiyim arkadaşlar vardı bugün öyle erken gittiler bebek vardı malum evdeyim kızlar 4 gün oldu adet olmadım testte negatif çıkıyo ama anlamadım varmıdır sizce bişey![]()
hiç siliktemi çıkmıyo çizgiler.hem daha çok erken 10 gün geçince ancak silik gibi çıkıyodu.
hahaha kız dinleriz tabii önce sen başlarsın :))
yok çıkmıyor valla net tek çizgi
1 hafta bekleyeceğim bakalımkızlar olursa seviniriz olmazsa gene deneriz :))))
suna kızıma arkadaş yapıcak bu gidişle :))
şu an için bebek istemediğini düşünüyordum.ayyyy buluşmadan önce yapma kız bebek filan sonra çekilmezsin yok midem bulandı yok orama burama bişey oluyo dersin.zaten gerginim sende germe :)))şaka bi tarafa istiyorsan allah gönlüne göre verir inş.
inşallah çok sevinirim valla bebişim olursa kızlar zaten yanlızım bana arkadaş olur valla bunaldım çok canım bugün gelen arkdaşımada sıkıldı biraz ama neyse tanışalım bi an öncede dertleşip rahatlarız bariii
inşallah çok sevinirim valla bebişim olursa kızlar zaten yanlızım bana arkadaş olur valla bunaldım çok canım bugün gelen arkdaşımada sıkıldı biraz ama neyse tanışalım bi an öncede dertleşip rahatlarız bariii
:) pek ümitli değilim ben aslında çünkü bu ay tam yumurtlama zamanımda annemler 1 hafta bizdeydi olamaz herhalde anladınız siz
olmazsa terapiye gidelim bari :))) tanışmaya korkuyom daha beter depresyona girmeyelim :))
:) pek ümitli değilim ben aslında çünkü bu ay tam yumurtlama zamanımda annemler 1 hafta bizdeydi olamaz herhalde anladınız siz
kapıya yaz yumurtlarken misafir kabul etmıyoruz :)))
öyle deme ben tamda annemler bendeyken yumurtlamıştım bundan 5 yıl evvel.soğuk karlı bi kış günüydü çok iyi hatırlıyorum :)))
size ne oluyor şekerler,kv den gittiğinde sen cocugu kreşe yollar özgür özgr gezersin.suna zaten özgr asıl ben cocuk üşür diye eve kapanmaktan depresyona giricem.