gelmiş gitmişsiniz bile yetişemedim size.ancak odamın yolunu bulabildim.bugün çok sinirliyim.geece hiç uyuyamadım oğluşla yattım alışık değilim tabi değişik biriyle yatmalara :) sabah kahvaltı hazırladım eşime gönderdim sonra çocuğa hazırladım gönderdim sonra son bi kahvaltı daha hazırladım oturduk yedik kv ve kp ile..evi sildim süpürdüm temizlik filan yaptım komşu çağırdı kv yide al gel dedi söyledim ama gitmemde gitmem dedi.ok ben gidiyom dedim tamam ne yemek yapıyım dedi.bende dolapta şu var bu var dedim olmazsa ben yaparım gelince dedim.2 de gittim 5 e doğru herkesten önce kalktım geldim canı sıkılmasın die.bide ne göriyim yayılmış yatıyo hanım.beni görünce kalktı.5 buçukta yemek hazır olması gerek ve inanın hiç bişey yapmamış.öliyimmi öldüriyimmi.yemeeğe gelince iştah açık maşallahı var.bu arada dün aniden çıkmak zorunda kaldım melis kusura bakma şekerim ya.içim sıkılmıştı paylaşmak istedim.biliyorum yapacak bişey yok.başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın ama dediğim gibi paylaşmak istedim.