merabalar arkadaşlar öncelikle hepinize hepimize bu uğraştırıcı çoğu zaman sıkan ama umut da veren süreçte çok çok başarlılar diliorum...''sady'cım sen dmeişsin ya ben göğüs geliştiric hareketler de yaptım diye ne oluyor onlar tam olarak senin öğrendiğin yerin linki falan var mı???bir de genlerle ilgili denmişşe ya kardeşim annem maşallah ben böyleim bi bakalım inş..hepimize inş.. ben de her gün 15 dk kadr masaj yapmayı (tabi doğrumu acaba bilmem)sürdürmeyi düşünüorum bgn başladım bakalım zararı d aolmaz düşüncesindeyim ve çok üşeniorum aslında=(
ben de ilk kez dün akşam denedim. ama bir değişiklik yok. sadece biraz sızı var ama sanırım o da masajdan kaynaklanıyor. gelişmeleri gün gün belirtirim.
ben çörekotu yağı, mersin yağı ve çilek yağını (koku için) karıştırdım. Hadi bakalım kazam mübarek olsun.
ya arkadaşlar bu çörekotu yağı kaşıntı yapmadı ben de??? iyi mi kötü mü anlamadım şu an :uhm:
canım o herkeste bir olmaz önemli olan bu uygulamayı olabildiğince uzun süre zarfına yayıp devamlı yapman bu şekilde yaparsan emin ol birazda olsa sonuç alırsın masaj çok önemli olumlu düşünmekte tabiiyerimseniben
DestinaX teşekkürler bi an stres olmuştum :)
peki rezene çayını nerelerde bulabilirz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?