Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önümüzdeki hafta bende alicam bu hafta evdeyim burda pahali ama olsun artik napiyim izini bekleyemiycem valla izine kadar en azindan gelisme olur
evet, bende burda bulamadim medine den geitren biri oldu tesaduffen ondan aldim, 7euro kucuk bir sise belki 200ml bile ancadir, evet cok pahali yaaa
sanslisin canim sevindim senin adina insallah sonuclar süper olur ben artik pahali demiycem alicam 20 ml 7 euro diyo kadin napalim
bende bugün denicem, işe yarar inş ona görede yazarım sonucu.
denedin mi canım her hangi bir değişim oldumu ? bende kullanıcamda merak ettim gerçekten işe yarıyomu diye :)
Canım denedimde öyle sabahtan akşamada süper bir etki yaratmadı, hatta hiç etki etmedi.
ama belki bi kaç gün kullanımda farkeder, durumu yazarım buraya etki ederse...
sabahları süren de aynı etkiyi gördü mü, akşam hücreler yenilenir diye mi, akşam yapanlar sabaha dolgunluk hissettiler. ben genellikle sabahları sürüyorum 45 gündür falan sürdüm sanırım.çörekotu yağı
Canım denedimde öyle sabahtan akşamada süper bir etki yaratmadı, hatta hiç etki etmedi.
ama belki bi kaç gün kullanımda farkeder, durumu yazarım buraya etki ederse...
tamam canım aklımda onlarda, özellikle buz masajı süper etki gösteriyor.buz masaji, gogus kasi gelistirme gibi mehalleri de unutma canim
tamam canım çok teşekkür ettim :)
Etki etmedi mi peki tatlım 45 gündür bir farklılık yok mu? bilmiyorumkismile
bende denicem sonra yazarım deyipte yazmayanlar bence olumlu sonuc aldılar bayanssulusmile:teselli:
kizlar bende hem çörekotu hem mersin yagini karistirip bir kür hazirladım:)) ev zaten aktara döndü otlar yağlar bakalım sonuç alabilecek miyim:))