Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerjik sorunlara karşı yararlıdır. diye yağ için
biri sormuşta
demek ki kaşınma olunca korkmaya gerek yok :lepi:
alcam yarın:lepi:
Uzun süre masaj yapmak gerekiyor birden bırakmayın yawaş yawaş bırakın sabah aşkam yapıyosanız aşkamları yapın birer gün arayla yapın sonra iki gün arayla böyle yawaş yawaş bırakın küçülme olmaz o zaman
valla ben bir anda bırakmıştım puf diye de sönüverdiler
bu akşam başlıcam tekrar... ama acaba aynı şişeden devam etsem bişey olur mu? Çörek otu yağı bozulur mu yada tarihi geçer mi acaba
benim ablamın göğüsleri hiç yok gibiydiler bu forumda çörek otu tarifini okudum hemen söledim 1 ay boyunca düzenli yaptı 5ck e yakın büyüme oldu daha sonra az sıklıkla yapmaya devam etti 2 hafta önce falan yapmayı bıraktı göğüsleri şu an istediği dolgunlukta ve hiçç inme durmu falan olmadı
:)nette bir ürün araştırırken forumdaki yorumlara ulaşmıştım ortam hoşuma gittiği için üye oldum.Ama epeydir pek girip katılamadım.Arasıra bilgi almak istediğim şeyler var mı diye girip bakıyor yorum okuyup çıkıyordum.Gögüs olayına bende 3-4 sene önce merak salmış sonra bırakmıştım.Burdaki topiklerle merakım tekrar merhaba dedi.Dediğim gibi topik yorumlarıyla karışım yaptım.Kendime yağ hazırladım ve arkadaşım gözlerime inanamıyorum bikaç gündür ve hayran hayran bakıyorumfakattt reglim çok yakın bikaç güne bile olabilir.O nedenle yanıltmaca olsun istemiyorum çoookkk emin olmadan birşey yazmıcam ben ne zaman net emin oldum topic açcam.Benim belirli egzersizlerimde var kesinlikle onunda faydası olduğunu biliyorum.2004te çok güzel gögüslere sahip bir arkadaşa sormuştum bana tek bir hareket göstermişti.Tembellikten yapmamıştım belkide aman sende olayı ama şimdi o hareketi yapıyorumaklıma estikçe gün içi belkide 500ü buluyor çok basit çünkü ve o hareketi yapınca gögsümün üst kısmı şişiyor gibi oluyor sertleşiyor.Dediğim gibi şuan harika bir görüntü var gözlemlerime inanamıyorum ama regl geçsin bide en azından 15 günü falan tamamlayım o zaman net olcam.Belkide fiyaskoymuş dicem bellimi oluraklinialirimsmilesüperler şimdilikzemuszemuszemuszemus
Bir de, büyüme olan arkadaşlara soruyorum, kaşıntı, hafif hassaiyet, sızı vs. ile karşılaşmışsınız. Bunlar aynı zamanda derideki (özellikle kilo alıp-vermelerde olan daha doğrusu derinin gerilmesinden kaynaklanan) çatlak habercisi. Göğsü büyürken göğüs derisinde çatlak oluşan oldu mu?
kizalr ben aldim bugün 20ml nasil kullancaz lütfen birisi yardim etsin aksam yaparrim