Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel bir araştırmayla gittim bugün aktara bazı yağlar aldım bir karışım hazırladım kremsi gibi bişey oldu 15 dk önce ilk uygulamamı gerçekleştirdim.Eğer sonuç verirse egzersizimi ve karışımlarımı yeni topicle bildircem görüşmek üzerezemuszemus
arkadaşlar hepinize merhabalar,umarım iyisinizdir ve bu uğraştırıcı süreciniz olumlu yönde gelişiyordur.Ben de başlıycam yarın sanıyorum.çörek otu yağını sürüoruz evet sonra yıkamasak da oluyo mu sabah sonuna kadar emio galiba?yoksa sabah silio musunuz ıslak mendille falan ne bileim yağ sonuçta anlayamadım tam yav=)
bir de kara üzüm çekirdeği de içeyim die düşünüorum bakalım.
ama var ya ben kesin devaö edemem çok fazla bunlara inş sonuca ulaşır da bırakırsam eskiden betere dönmez.ama sonuçta doğal da şeyler böyle etkileri olmaz die düşünüorum ama???
ya bişey sorucam acaba sadece 2 cm mi büyütüyor?daha fazla büyütmüyor mu?:ecrin_bebek:
arkadaslar tekrar soyluyrm ben denemedim ama sady arkadasimiz sadece corek otu yagni kullanarak fayda gormedi. corek otu yagiyla kuc iciyrm diyrdu, sonra masaj, gogus kasi gelistirme ve kilo alma. bunlar'la birlikte bence gogusler buyur. kaslari gelistirinki gogusler forma girsin guzel gozuksun, kilo alinki ( ama az tabikiii!!!!!) gogusler biraz dolgunlassin, en onemli nokta da oestrojenleri uyandiracak maddeler, yani kuc, mersin yagi, corek otu yagi, her ne biliyrsaniz o yagdan iste...