Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Pardon kizlar yalnis ölcmüsüm =) önceden 75i doldurmiyodu simdi 80beden giymem lazim 4-5 santim büyüdü...

selam millet sonunda reform haus buldum ama cok pahali oldugu icin almasdim türkiyede aktarlarda ne kadara bu yag burda cok pahali ya hemde minicik sisede kac ml oluyo aktarda ne kadara artik türkiyede bulcam buluncada saldiririm artikin hepsine

ya bende işe yaramadı kızlarrrr kabardı hep göğüslerim ayrıca sert sert oldu tenim bende bıraktım acaba mersin yağınımı denesem birde ne dersiniz:uhm::uhm:

selam millet sonunda reform haus buldum ama cok pahali oldugu icin almasdim türkiyede aktarlarda ne kadara bu yag burda cok pahali ya hemde minicik sisede kac ml oluyo aktarda ne kadara artik türkiyede bulcam buluncada saldiririm artikin hepsine

...........bilmiyorumkismile

arkadaslar ben deowelın bandını kullanıyorum bunun yanında çörek otunu kullansam bır zararı olurmu acaba

ya kullananlar acı hissi falan duymuşlar benim 3 gün oldu ama öyle bi his yok :KK43: etki etmiyormu acaba:KK43: dolgunluk hissi falanda yok ya bana yardımcı olun lütfen :KK43:

kizlar cörek otu yagini ne kadara aldiniz aktardan

ayy çok mutluyum ya yaglara başlamadan önce 80 destekli takıodum biraz boşluk kalıodu şimdi süper gözüküyo zaten sol süper oldu şimdi sağda yaklaştı yavaş yavaş bnm sagda fark vardı azaldı baya saga daha çok masaj yapıyorum o büyüsün diye kaydirigubbakcemile2 gecici olsa bile şimdilik mutlu ediyo beni inş hemencik sönmezler alkisalkisalkis

kizlar sizin kullandiginiz cörek otu yagi kac ml oluyo 20 ml mmi yoksa 50 mlmmi ne kadara alliyonuz nurumm sen 7 tl demistin kac ml

hım benimki küçük şişede 20 ml dir heralde ben 6 tl veriyorum bnm gittigim aktar % 100 doğal diyo valla ne kdr dogruysa artık hihoyyyt

ayy çok mutluyum ya yaglara başlamadan önce 80 destekli takıodum biraz boşluk kalıodu şimdi süper gözüküyo zaten sol süper oldu şimdi sağda yaklaştı yavaş yavaş bnm sagda fark vardı azaldı baya saga daha çok masaj yapıyorum o büyüsün diye kaydirigubbakcemile2 gecici olsa bile şimdilik mutlu ediyo beni inş hemencik sönmezler alkisalkisalkis

Cörek otu yagindan baska birsey kullaniyo musun???

kızlar dolgunluk veya kaşıntı yapmadı diye bırakmayın. bende de kaşıntı fln hiç olmadı dolgunluk daha çok regl döneminde oluyor sonra geçti ama ben bırakmadım 2 cm büyüme elde ettim.bitene kadar devam etcem sonra mersin yağını denemeyi düşünüyorum. bir arkadaş da hep kabardı göğüslerim demiş sanırım o bünyeye göre değişiyor benim daha yumuşak oldu :kedi:

arkadaslar ben deowelın bandını kullanıyorum bunun yanında çörek otunu kullansam bır zararı olurmu acaba

Bende ikisinide kullanıyorum canım,4.banttayim ve çörek otu yağınıda kullanıyorum,hatta küçüde alıyorum suyla beraber,heralde bomba gibi olurum artık :) zararını görmedim ama banttan şüpheliyim biraz,umarım işe yarar

Son düzenleme:
X