Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

yani eski bir t-shirt filan demek istedim... senin için önemsiz bişey yani :)

ben gündüz yaptığım zaman bol bi hırka var onu giyiyorum emene kadar ama gece yapıp yatmak istiyorum şimdi t-shirt giysem göğsüme değiyo değdikçe ordaki yağıda emmezmi..

ben gündüz yaptığım zaman bol bi hırka var onu giyiyorum emene kadar ama gece yapıp yatmak istiyorum şimdi t-shirt giysem göğsüme değiyo değdikçe ordaki yağıda emmezmi..

canım zaten masajla yeterince yediriyorsundur... kalan yağ da t-shirtün olsun belki ona da faydası olur -tatlicadiarzu-

tatlım zaten yag haliyle krem gibi emmez elet kalır birazı e öyl olaunca sende daha rahat seyler giy biıark kirleniversin camasırım mesela pijama gyiyosan atlet giy içine rahat olur sıkma diolar yani göğüslerini sen dahada streçle bastırıosun büyüyecekelri varsada dahada içine kacacak haberin olsun :)) fıldır fıldır rahat bırak :))

krem gibi emmez tabi biliyorumda bi acaip canm hiç emmiyoki damlayacak yağ sanki...streçi nie sarıyorum giydiğim şeye değmesin diye nie değmesini istemiyorum şimdi bluza atlete yağ değince göğüsteki yağı atlet emiyo bu sefer...

canım zaten masajla yeterince yediriyorsundur... kalan yağ da t-shirtün olsun belki ona da faydası olur -tatlicadiarzu-

öylemi diyosun....ne biliyim hiç emmiyo sanki vıcık vıcık belkide fazla sürüyorumdur....t-sihirt te faydalansın anacım belki beyazlatır sempatiksalakcinni

krem gibi emmez tabi biliyorumda bi acaip canm hiç emmiyoki damlayacak yağ sanki...streçi nie sarıyorum giydiğim şeye değmesin diye nie değmesini istemiyorum şimdi bluza atlete yağ değince göğüsteki yağı atlet emiyo bu sefer...
ya tatlım ben anlamadım senin kullandığın yağı ben sürüyorum beş ondakika masaj yapıyorum emiyo biraz kalıyo ama öyle senin dediğin kadar olmadı hiç markası ne bunun:uhm::uhm:

ya tatlım ben anlamadım senin kullandığın yağı ben sürüyorum beş ondakika masaj yapıyorum emiyo biraz kalıyo ama öyle senin dediğin kadar olmadı hiç markası ne bunun:uhm::uhm:

markası ''karden''....acaba fazlamı sürüyorum yağ sen avucunamı döküyosun yoksa damlalıklımı

markası ''karden''....acaba fazlamı sürüyorum yağ sen avucunamı döküyosun yoksa damlalıklımı
hım benimki değişşik bişey hatırlayamadım şimdi ama karden değil ben damlatıyorum 7 8 damla bazen fazla kaçoyo o zaman vıcık vıcık oluyo sen fazla sürüyor olabilirsin

hım benimki değişşik bişey hatırlayamadım şimdi ama karden değil ben damlatıyorum 7 8 damla bazen fazla kaçoyo o zaman vıcık vıcık oluyo sen fazla sürüyor olabilirsin

avucumun içini az bişey doldurcak kadar elime döküyorum fazla olabilir belkide dediğin gibi....ama az döküncede sanki tam yemedimi azmı geldi acaba diye düşünüyorum

e bende de yaptı sivilcelenme bırakın yapsın kızlar sivilce geçici nasıl olsa sonuç alana kadar yapın bıraktımı yağı zaten keybolur gider sivilceler...:kahve:

ya bilmiyorum geçicimi ama iz kalıcak sonuçta
korktum bıraktım ama şöyle bişeyde var kızlar
şimdi göğüs kaslarımız hareketsiz günboyu saklılar sütyenin içinde kalıyolar
zaten memişler ilk çıkmaya basladıgında hemen sütyen kullanmayın derler neden çünkü büyümesini engeller yavaş büyür sütyenle
önemli olan hergün masaj o kasların hareketini sağlamak. yani yağ olmasada olur bana göre hergün düzenli masaj yapılmasını yetrli görüyorum
niye evlenince büyür diyorlar aklinialirimsmile
hareket ettiren bir güç var kaydirigubbakcemile3

ya bilmiyorum geçicimi ama iz kalıcak sonuçta
korktum bıraktım ama şöyle bişeyde var kızlar
şimdi göğüs kaslarımız hareketsiz günboyu saklılar sütyenin içinde kalıyolar
zaten memişler ilk çıkmaya basladıgında hemen sütyen kullanmayın derler neden çünkü büyümesini engeller yavaş büyür sütyenle
önemli olan hergün masaj o kasların hareketini sağlamak. yani yağ olmasada olur bana göre hergün düzenli masaj yapılmasını yetrli görüyorum
niye evlenince büyür diyorlar aklinialirimsmile
hareket ettiren bir güç var kaydirigubbakcemile3

oooo o güç ne güçki sorma kaydirigubbakcemile3 iz kalcağnı snamıyorum cnm ya genelde iltihaplı sivilceler iz bırakır benim yüzümdekiler göğsümdekilerden daha büyük ve kırmızı oynamadıkça geçiyo yağı bıraktımı geçer yani...haklısın cnm masaj çok faydalı sütyen göğsün hava almasını ve hareket etmesini engelliyo özelliklede destekliler ben mecburen destekli takıyorum yoksa doldurmuyo hiç hiiiççç...masaj oradaki göğüs bzelerini harekete geçiriyo hücreler dağılıyo ve bölünüyo buda büyümesine fayda ediyo...

ya benim dekolte bölgem sivilce oldu valla... o yüzden bıraktım... yani sivilceyi boşvermektense çörekotunu boşveririm valla ... geçiyor ama sivilceler... endişelenecek birşey yok... kalıcı olmaz ; oynamazsan iz de kalmaz...

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)) işe yarıyor mu gerçekten ya ?yani biz bunu sürekli mi kullanıcaz dolgun dursun diye ?? birde aktardan mı alıcaz ? çünkü kozmetikçilerde de var o yağlardan ... ne dersiniz?

merhaba arkdaslar baska sayfadada yazmıstım burdada sölim belki isinize yarar ben bir ay kadar mersin yağı kullandım masaj yaparak aksamları göğüslerime uyguluyordum bir iki saat beklediktemn sora yıkıyorum bi ay yaptım bunu ve benim göğüslerim 70 beden südyen bile doldurmuyodu 75 anca destekli takabiliyodum eğilip kalktıgımda sanki südyenim ceneme yapısacak gibi geliodu yani anlıycağınız hic göğsüm yoktu simdi ise 75 doldurgu gıbi birazda büyüse 80 takacagım :KK70: göğüs çatalım yoktu ve artık göğüs çatalımda var dekolteli giyebiliyorum bikinide tabi yazın gelmesini heycanla bekliyorum ben bi ay kullandım etkisi bu yaklasık ıkı ay falan oldu bunları yapalı ve tekrar kücülme yda baska bisey olmadı aksine göğüslerim parlak ve doldgun duruyolar erkek arkdsımla bayadır görüsmüyoduk gecenlerde görüstügüzde bir düğünde dans ettiğimizde dekolteli giymistim ve bana senin göğüslerin bukdar büyükmüydü daah ufak sanıyodum dedi :KK70::KK70::KK70: bunu duymak bile beni nedense mutlu etti çünkü olumlu cvp dı büyüdüğüne dair:KK70::KK70::KK70: tavsiye ederim denemekte fayda var ama size bi tavsiyem daha gece uyudgunuzda yatarken yan yada sırt üstü yatın yüz üstü yatmak göğüsleri ezer ve büyütmez...bende bu arada evde duran karden marka çörek otunu denicem 80 tam doldursun diye bakalım etkili olcakmı etkili olursa onunlada ilgili yazarım arkdslar bu aksam sürecem

kurabiyemsin ne güzel istediğine ulaşmışsın bnmde dolgun gözüküyo ama pek fark etmedi ama ben ara sıra yapıorum hep yapsam olumlu olacagına eminim bu yağlar gögsün yanında ÜMıTTE getirdi bana :KK70: büyümeseler bile büyüceklerine inanıorum tabi bide sizin sayenizde olumunekankayizsmile

kızlar ben bu yağı vücut kremi ile karıştırıp kullanıyorum hem o zaman şapı şapır yağ olmuyor ve daha kolay emiyor acıkcası hem büyüdüğünü hissetmeye basladım göğüs çatalım daha da belirgin olmaya başladı

merhaba arkdaslar baska sayfadada yazmıstım burdada sölim belki isinize yarar ben bir ay kadar mersin yağı kullandım masaj yaparak aksamları göğüslerime uyguluyordum bir iki saat beklediktemn sora yıkıyorum bi ay yaptım bunu ve benim göğüslerim 70 beden südyen bile doldurmuyodu 75 anca destekli takabiliyodum eğilip kalktıgımda sanki südyenim ceneme yapısacak gibi geliodu yani anlıycağınız hic göğsüm yoktu simdi ise 75 doldurgu gıbi birazda büyüse 80 takacagım :KK70: göğüs çatalım yoktu ve artık göğüs çatalımda var dekolteli giyebiliyorum bikinide tabi yazın gelmesini heycanla bekliyorum ben bi ay kullandım etkisi bu yaklasık ıkı ay falan oldu bunları yapalı ve tekrar kücülme yda baska bisey olmadı aksine göğüslerim parlak ve doldgun duruyolar erkek arkdsımla bayadır görüsmüyoduk gecenlerde görüstügüzde bir düğünde dans ettiğimizde dekolteli giymistim ve bana senin göğüslerin bukdar büyükmüydü daah ufak sanıyodum dedi :KK70::KK70::KK70: bunu duymak bile beni nedense mutlu etti çünkü olumlu cvp dı büyüdüğüne dair:KK70::KK70::KK70: tavsiye ederim denemekte fayda var ama size bi tavsiyem daha gece uyudgunuzda yatarken yan yada sırt üstü yatın yüz üstü yatmak göğüsleri ezer ve büyütmez...bende bu arada evde duran karden marka çörek otunu denicem 80 tam doldursun diye bakalım etkili olcakmı etkili olursa onunlada ilgili yazarım arkdslar bu aksam sürecem

canım ne güzel darısı başımıza mersin yağı aktarda varmıdır nasıl yapıyodun

bu çörek otu bende bir sivilce yaptıkı sormayın yani tertemiz dekoltem battııı :gitme:
kaşınıo bide iz kalırcak diye korkuyorum ama göğüste istiyorum

kızlarrr göğüs ucu ölçüm 2cm artmış yahu=)
85di 87e çıkmış:KK70:
ama şöle bişi var göğüs altı hala 76 o nasıl ilerlicek onu bilemiyorum 80den 85e çıkmam için onda ilerleme kaydetmem lazım sanki:S

bu çörek otu bende bir sivilce yaptıkı sormayın yani tertemiz dekoltem battııı :gitme:
kaşınıo bide iz kalırcak diye korkuyorum ama göğüste istiyorum
yaa tatlım bendede sivilce var ama kırmızı kırmızı değil sanki küçük küçük ten renginde koyu gibi sırtımda da çıktı eşimde bırak kullanma dedi off bende bırakatım napıcam yaaa ayrıca bende hiç gelişme olmadı acı ağrı hiç bişey yok küçüde bıraktım yutamıyomya off yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet aktarlrda var fiyatı 4 tl göğüslerime masaj yaparak uyguluyordum koltuk altından yukarıya dogru göğüslerimi harek ettirerek ve ortda iki göğsümü birlestirerek...dün aksamda çörek otu yağını denedım ve sabah kalkıtığımda göğüslerim cok agrıyodu:KK43: simdide isteyim suan cok fena uçlerı acıyo :KK43:

X