Çörekotu yağı içenler

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
235
35
Merhaba,

Ben saç dökülmem yüzünden her sabah-akşam 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım çörekotu yağı içmeye başladım. İçtiğim günden beri ağzımda değişik, kalıcı bir tat kaldı ve hiç gitmiyor. Normalmi sizce? Aranızda bu yağı içen ve böyle durum yaşayan oldu mu?

Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ama günde 1 tatlı kaşığı. Fazla içtiğinizde size + bir faydası olmuyor. Kullandığım çörek otu yağı soğuk sıkım. Buna dikkat edin bir de bilmediğiniz tanımadığınız yerden almayın. Çünkü türkiye pazarında çinden gelen çörekotu var ve bu sizin yanınızda bile sıkılsa dediğiniz gibi yapay bir tat kalıyor ağızda özellikle boğazda.
1 ay kullanıyorum sonra ara veriyorum 15 gün kadar. Sonra gün aşırı tüketmeye başlıyorum gene 1 ay. Sonra gene ara veriyorum.
Gerçek çörek otu yağı zeytinyağı renginde olur. Siyahlık asla olmaz. İçerisinde tortu olmaz. Kapağını açtığınızda genzinizi yakan bir kokusu olmaz. Mis gibi çörek otu kokar. Eğerki boğazınızı yakıyor, ağzınızda kötü bir tat bırakıyorsa su için bol bol. Ben zeytinyağı bile sevmiyorum tadını. İçtiğim çörek otu yağından ama dediğiniz bir rahatsız aroma veya kalıcı tat almıyorum

Gerçek çörek otu yağı zeytinyağı renginde olur. Siyahlık asla olmaz. İçerisinde tortu olmaz. Kapağını açtığınızda genzinizi yakan bir kokusu olmaz. Mis gibi çörek otu kokar. Eğerki boğazınızı yakıyor, ağzınızda kötü bir tat bırakıyorsa su için bol bol. Ben zeytinyağı bile sevmiyorum tadını. İçtiğim çörek otu yağından ama dediğiniz bir rahatsız aroma veya kalıcı tat almıyorum

Yaa bunu bilmem iyi oldu, benim içtiğim siyah renkte... :KK43: hem acı tadı da var. Ben normalde böyle olduğunu sanıyordum halbuki. Üzerinde birde 100% doğal organik falan yazıyordu, ona kandım. Hemen kesiyorum içmeyi, doğal olanı alacağım. Çok teşekkürler bilgi için.

X