- 26 Aralık 2012
- 136
- 2
Geçen kış bende yapmıştım 1 ay kadar, hiç bir faydası olmadı poğaça gibi kokmaktan başka
hayıt denemenizide tavsiye ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen kış bende yapmıştım 1 ay kadar, hiç bir faydası olmadı poğaça gibi kokmaktan başka
kızlar işte göyüs dekoltem bukardacık çıkıyor :) bu ben değilim ama :) Eki Görüntüle 598224
cörekotu yagını bende kullanmak istiyorum arkadaslar ama nasıl yapıyoruz bu masajı bekletip yıkıyormuyuz kafam karıstı:))
bi ara bende kullandım evet etkisi oldu aslında ama masaj sayesinde de olmuş olabilir o etki.. 1 hafta faln devam ettim.. bıraktıktan sonra eski haline dönüyo..
ya sen kendi fotonu koysanaaa
tamam canııııııııııımmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 600185 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya inanmiyorummm bnde bu dolgunluga getirsem yeter bana tek hayit ve masaj dimi nadya of bndede hemencecik etki etsinnnn bnim goguslerde bu boyda ama ici dolgun degil dolgun olmasini istiyorum ve biraz daha buyumesini 4 gecedirde hayiti iciyorum ...
Birde hayita baslamadan once foton varmi kiz
Ya inanmiyorummm bnde bu dolgunluga getirsem yeter bana tek hayit ve masaj dimi nadya of bndede hemencecik etki etsinnnn bnim goguslerde bu boyda ama ici dolgun degil dolgun olmasini istiyorum ve biraz daha buyumesini 4 gecedirde hayiti iciyorum ...
Birde hayita baslamadan once foton varmi kiz
Çok zorrr çörek otuyla falan
Hihi beklioruz bnde bu ara her aksam yatmadan once hayit cayimi iciyorum ama masaj yapmiorum erindigimden :* bakalim buyucekmi
bak canım resim buldum ben o küçük göyüs varya öyleydi benimkiler ve şimdi fotodaki gibiler... yani yanındakı resme yakınlar.. biraz küçükler ondan.. Eki Görüntüle 600234
ya zeycan 70c sütyen flan diyorlar hiç takmadıgımdan bılmyorum nasıl bşey onlar c-b nedirki ben 75beden destekli kullanıyom
ya canim bak ben tasarim ögrencisiyim beden ölcülerinden haberim var simdi bu 75 dediginiz gögüs altidir yani mezruyu gögüs altindan baslayip sirtindan dolanip ölctünmü 75 sinki 75 sütyeni alyiorsun a , b ,c , d, ´de meme büyüklügü dür anladinmi a cok kücük gögüsler b senin ve benim birde c var d var daha büyük bu 75 dedigimiz 80 dedigimiz gögüs altina ölctügümüzdür sisko isen 90 bile gögüs alti olur birde gögüs ucunu ölctünmü anlarsin büyükmü kücükmü 75 deyince kücük gögüs denmez mesela benim ölcülerim 79 gügs alti gögüs ucuda 86 ama yinede dolgun degiller anlatabildim umarim türkcem kit
anladım anladım saol evet bencede devam et gerçekten bayabi dolgun oluyo sakın pes etme ama aradada kremle felan masajda yap :)