Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

kızlar bu cörekotu yagını bırakınca eski haline dönüyo haberiniz olsn
ümitlerinizi kırmak istemem ama sadewce dolgunluk veriyo brakınca da geri gidio

dün akşam ben de başladım yağ kullanmaya.tibetin gençlik pınarı hareketleri var onlarıda yaptım
bakalım neler olacak.

selam ben yeni üye oldum. Ama bayadır burda yazılanları okuyorum. malesef bende aynı dertten çekiyorum.. Herkes denediğini yazmış bende acaba hangisini denesem diye şaşırıyorum. Şuanda çörek otu yağını deniyorum ama pek faydasını göremedim galiba. hep Masaj yaparak uygulayın yazıyo ama masaj tam olarak nasıl oluyo anlatırsanız sevinirim:ecrin_bebek:

ya birisi bi cewap wersin lütfen.. kaç gündür bekliyorum.. nasıl masaj yapıyorsunuz anlatırmısınız lütfen. bende çörek otu yağı kullanıyorum ama bi etkisini göremedim hala. yardımcı olun

kaç gündür ben de bakıyorum buraya yazı sahibi de yok nerdesiniz kızlar.benim 6 gün oldu başlayalı tibetin gençlik pınarı hareketlerini de yapıyorum.yağ dan yana hiç bir etki göremedim.bu tibet hareketlerini de 6 gündür akşam yatarken yapıyorum.karnımdaki ve diğer yerlerimdeki kaslarım sanki bütün gün çalışıyormuş hissi yarattı.yani göğüste yanma kaşınma hiç bişey yok bekliyorum bakalım.ayrıca masajı da ben kafama göre yapıyorum yanlıza yer çekimine karşı olsun diye kaslara yukarıya doğru masaj yapıyorum.

ben düzenli masaj yapıyorum daha doğrusu yapıyordum.adaçayı rezene şerbetçi otu içiyordum.küç ve hurma yiyordum.tibetin hareketlerini yapıyordum yaklaşık 20-25 gün.baktım dolgunlaşma bile yok bıraktım.üff ağlamaklıyım şuan mafoldumben

hadi ya şerbetçi otuda mı bi işe yaramadı. bende onu denesem diyodum bu işe yaramadı diye.. bi ara mersin yağı da etkiliyor yazıyordu. deneyen oldu mu acaba?

ben de bu çörek otu yağı bitince bırakıcam uğraşamamıycam ama şu tibetin gençlik pınarı hareketleri çok hoşuma gitti sırf spor olsun diye yapmaya devam edicem.

hadi ya şerbetçi otuda mı bi işe yaramadı. bende onu denesem diyodum bu işe yaramadı diye.. bi ara mersin yağı da etkiliyor yazıyordu. deneyen oldu mu acaba?

tatlım ben düzenli dediğim masajı 10 dk çörekotu 10dk mersin yağı 5 dk da çilek yağı ile yaptım.hergün hiç bırakmadan 20-25 dk.bazen sabah akşam yaptığım bile oldu.bende hüsran ama sizin umutlarınızı da almim.bünye meselesi demekki

kızlar masajın dışında yazdığım karışımdan oluşan çayı da içiyor musunuz ben inanıyorum işe yarıcak dolgunlaşma var benmkinde......

ya sanırım bünyeden bünyeye fark ediyor. ben sabah akşam çaylardan da içiyorum.bu gün 8 gün olmuş ama hiç bir değişiklik yok ama ben yinede yağ bitene kadar devam edicem bakalım.

biraz da aç gözlülük var işte birazcık var ne istiyosun diyorum kendime.emzirme dönemimde tek kelimeyle mükemmel bir görüntüydü.o zamanda dedimki bu ne ya büyük de hiç iyi değilmiş çok şişman görünüyorum dedim.alışık olmayınca o da garip gelmişti.

yok vallahi benim durumum çok vahim değil sadece yatınca nereye gidiyorlar onu bilmiyorum dümdüz oluyor o zaman sinirleniyorum.yaşım gereği takıntılı dönemleride geçtim aslında çok takmıyorum kafama bu durumu da yatınca dedim ya düz olmasını istemiyorum.

bir de arkadaşlar suna dumankayanın bir tarifi var onları bulsam yapıcam.daha burda ben hayıt çayını bile bulamadım.tarifi yazıyorum.
1 tutam melek otu
1 tutam şerbetçi otu
1 tatlı kaşığı çemen tohumu
hepsini karıştırıp çay gibi demliyormuşuz.güde 2 defa öğünlerden sonra birer su bardağı içiyormuşuz.
2 adet te hurma yiyormuşuz.
ayrıca elma suyu ile masaj yapıyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…