Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

kaç gündür kullanıyosun tatlım?

çörek otuyla masaj yaptıktan sonra göğsünüzün altına sancı giriyormu kızlar

Son düzenleme:
yaklaşık 9 ay kullandım faydası oldu gibi sanırım yada ben gelişme gösterdim sağlıklı bi bilgi veremiyorum.
Uzun müddet kullananların görüşlerinide az çok okudum daha başka tavsiyeler yok mu

canım ben diğer markayı bayağı kullandım .bu gencay olanı 15-20 gündür kullanıyorum

slm arkadaslar ben de 2 haftadir kullaniyorum coek otu yagi ama bi degisiklik olmadi bazilari kasinma oluyor bu etki gosterdigine issarettir yazmis bende ne kasinti ne baska birsey daha etkili birsey yokmu fena taktim kafama yaaa buyumuyolarrrrr

slm ben de 2 gündür kullanıyorum ç.o yağını sertlik ve dolgunluk var. adet günüme de daha var yani adet belirtisi falan değil. ama aynen adetten önceki sertlik ve dolgunluk oluştu şimdilik. öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği ve hurma da aldım bugün inş bi gelişme olur

bunu deneyen varmı acaba hap gercı ama.

:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cok uzuldun sanırım ukalalık ypmana gerek yok 2 senedr bu sıteye gırıyorum ve takıp edıyorum bu baslıgı.kremde yagda kullndım hangısının yarayıp yaramıcagını sorabılırsın bu tarz cevap vermek yerıne.kımsenın umıdını kırmak ıstemem tekrar soluyorum yapın surun ygları sız bılırsınız hıc degılse bu tarz yagları kullnırken ınsan mutlu oluyo ama kalıcı bı cozum ıcın bır sene duzenlı sursen anca 4 cm farkeder.

arkadaşım ne ukalalığından bahsediyosun sen yaa.. ben orda aşağıdaki ifadelerden yaptım üzgün işareti kullanmak istedim ama yazı olarak çıkmış tamam mı ???????? war mı başka bi sorun hanımefendi????????????????

bende kullanıyorum gerçi daha yeni 2 gün oldu kızlar biraz acı birazda ağrı var bende korktum açıkcası yaa dolgunlkta olmadı daha yeni diye düşündüm ama bırakmıcam kullanıcam bugün ölçtüm 81di göğüs altı of ya offff:26::85:

Son düzenleme:
adetimi düzenlesin diye yazz 24+4 doğum kontrol ilacı vermişti doktorum.6 ay kullandım bariz büyüdü.zaten yan etkisi içindede yazıyor 2 beden fark etti. çok dolgun oldu göğüslerim bırakınca 2/3 ayda eski haline geri döndü. yani kalıcı değildi. ama evliler doğum kontrol hapı olarak onu kullansınlar eminim çok etkisini görecekler. ben eczanede çalışıyorum her o ilacı kullanana afedersiniz böyle böyle bir etkisi oldumu diye soruyorum hafif çekinerek ve hepsi oldu dedi bu zamana kadar.. şimdi bişey denicem merak ediyorum çünkü .ben yazz 24+4 ü kullanmayalı 7 ay oldu şu anda normal bedenlerindeler yani 80.ama ben 90 olsun istiyorum hani süt artırıcı çaylar var ya humana stell tee içinde rezene ada çayı felan olan bir çay ... ondan iççem .sonuçta doğal.bakalım annelerin sütünü artıran bu çay memişleri büyütcek mi

denersen sonucu buraya yazmayı unutma olurmu canım bende aynı şeyi içmeyi düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…