şu yağı bende kullansam eşim duyarmı kokusunu çokmu ağır kokuyor kaydirigubbakcemile2
kızlar göğüs büyütme masaj tekniklerini araştırayım dedim bakın ne buldumbunlar gerçek mi acaba yoksa silikon mu?sitede silikon değil yazıyor ama inanamadım CADIARZU
mehmetsokmeninyeri.com/masaj/haber_detay.asp?haberID=44
vay bee masajla böyle olacağını bilsem uyurken bile masaj yaparımkaydirigubbakcemile3
bi gelişme var mı?? ona göre bende başlıcam guclubacismilekızlar çörek otu yağını 1 haftadır kullanıyorum çok hafif bi dolgunluk war ama bırakmıcam dewam edicem... kullananlar da yazsın buraya we ssonuç alanlar yerimseniben
ya ben bu çörek otu yağını 18 eylülden beri hiç aksatmıyorum ama hiç bi değişiklik yok mafoldumben bi ara 1cm büyüdü sandım ama adettenmiş o mafoldumben
cnm benm yaaa üzülme milmaz: lmaz:llet aylarca kullanıyo öyle sonuç alıyo pes etmeeeeee
sağol tatlım.devam ediyorum aksatmadan.başka bi forumda bi arkadaş keçi boynuzu pekmezi yemiş bir kavanoz 1 beden büyümüş daha kullanmıyormuş yeterli diye ohaoldumsmile bende aldım.daha doğrusu erkek arkadasımla konusuyordum bi baktım almış gelmiş kaydirigubbakcemile3 bide bunu yiyelim bakalım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?