ya işte o benim hiç bir fark yok sempatiksalakcinni
tatlım kilo almaya çalış farkediyor
yağdan ne kadar sürüyorsunuz :S
peki,5 dk mı,10 dk mı yapıyorsunuz :S
mERHABA CANIM ONCEKI YAZILANLARDA CVP VERILMIS BU SORUYA SAG EL SOL GOGSU ICE DGRU YUVARLAK HAREKETLERLE OVARAK 1 CAY KASIGI SURULUYORMUS BENDE DENIYCEM INSALLAHH :s SEN SUAN FAYDASINI GORDUNMUUya birisi bi cewap wersin lütfen.. kaç gündür bekliyorum.. nasıl masaj yapıyorsunuz anlatırmısınız lütfen. bende çörek otu yağı kullanıyorum ama bi etkisini göremedim hala. yardımcı olun
kesınlıkle aylardr gırmıyorum buraya hevesınızı kırmak gıbı olmasın arkadaslar ama corek otu yagı,mersın yagı,icılek yagı rezene cayı hayıt tohumu hatta bı kac tane krem denedım bırakınca eskı halıne gerı donuyor.serbetcı otlu kremıde denedım.ınandımkı artık amelıyatsız buyumuyor buyusede 2 3 ay sonra eskı halıne donuyor.omur boyu corek otu yagı surecek kadarda sabırlı degılım.smdı doktor arastrıyorum.
kesınlıkle aylardr gırmıyorum buraya hevesınızı kırmak gıbı olmasın arkadaslar ama corek otu yagı,mersın yagı,icılek yagı rezene cayı hayıt tohumu hatta bı kac tane krem denedım bırakınca eskı halıne gerı donuyor.serbetcı otlu kremıde denedım.ınandımkı artık amelıyatsız buyumuyor buyusede 2 3 ay sonra eskı halıne donuyor.omur boyu corek otu yagı surecek kadarda sabırlı degılım.smdı doktor arastrıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?