• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

çok fazla öneri olduğundan kafam karıştı artık kızlar :) ben kısa ve öz olan sonuç arıyorum aslında sadece masajla olurmu ki yada çörekotu yağını denemedim hiç ama deneyesim var okadar yorumlardan sonra :dance: inşallah yakın bi zmanda alıp denicem şu yağı . artık bıktım aynaya bakmaktan yatarken dümdüz oluyor ayrıca 75 bedeni de destekli dolduruyo :( bi an önce istediğimz büyüklüğe ulaşırlar kızlar umarım :teselli:

kızlar bişe sorcam.ben yağlarla masaj yapmayı havalar soğuk devam edince bıraktım 2 hafta felan oldu.ama küç.rezene ve adaçayına devam ediyorum.5 gündür felan göğüsümün ortası felaket sivilce oldu.çok kötü iyice moralim bozuldu yaa mafoldumben neyden kaynaklanıyordur.yağlardan desem 2 haftadır zaten kullanmıyorum kullandığım zamanlarda hiç böyle birsey yoktu.acaba küçten midir.birde nasıl geçecek bunlar ya üff.....

ya birisi bi cewap wersin lütfen:(.. kaç gündür bekliyorum.. nasıl masaj yapıyorsunuz anlatırmısınız lütfen. bende çörek otu yağı kullanıyorum ama bi etkisini göremedim hala. yardımcı olun :(:(
mERHABA CANIM ONCEKI YAZILANLARDA CVP VERILMIS BU SORUYA SAG EL SOL GOGSU ICE DGRU YUVARLAK HAREKETLERLE OVARAK 1 CAY KASIGI SURULUYORMUS BENDE DENIYCEM INSALLAHH :s SEN SUAN FAYDASINI GORDUNMUU

kesınlıkle aylardr gırmıyorum buraya hevesınızı kırmak gıbı olmasın arkadaslar ama corek otu yagı,mersın yagı,icılek yagı rezene cayı hayıt tohumu hatta bı kac tane krem denedım bırakınca eskı halıne gerı donuyor.serbetcı otlu kremıde denedım.ınandımkı artık amelıyatsız buyumuyor buyusede 2 3 ay sonra eskı halıne donuyor.omur boyu corek otu yagı surecek kadarda sabırlı degılım.smdı doktor arastrıyorum.

kesınlıkle aylardr gırmıyorum buraya hevesınızı kırmak gıbı olmasın arkadaslar ama corek otu yagı,mersın yagı,icılek yagı rezene cayı hayıt tohumu hatta bı kac tane krem denedım bırakınca eskı halıne gerı donuyor.serbetcı otlu kremıde denedım.ınandımkı artık amelıyatsız buyumuyor buyusede 2 3 ay sonra eskı halıne donuyor.omur boyu corek otu yagı surecek kadarda sabırlı degılım.smdı doktor arastrıyorum.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

KIZZZZZZZZLLLLLLARR ARKADAŞIN BİRİ ŞÖYLE YAZMIŞ HEMEN PAYLAŞIYORUM!!!!!!!!

Merhabalar herkese,
Ben de görüşlerimi bildirmek istedim. Ben 3 aydır Bontavi Keçiboynuzlu Göğüs Büyütücü Bitkisel Kapsül kullanıyorum. Bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum. Göğüs ölçüm 86 iken 3 aylık kullanımla 91 oldu. Çok memnunum. Herhangi bir yan etkisi yok. Herkese öneriyorum. Ailemde tıpçılar olduğu için hassasım bu konularda. Yıllardır karar verememiştim, en sonunda buna karar verdim. Kalıcı gibi görünüyor. Sizlere de önermek istedim arkadaşlar. Umarım işine yarar herkesin. Çünkü insanın ne kadar psikolojisini etkilediğini iyi biliyorum. Öpüyorum hepinizi.

BAŞKA DENEYEN WAR MI??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

arkadaşlar bence kullandığımız çörek otunun markası çok önemli ben daha önce karden kullanıyodum çok fazla etkisini görmedim şuan gencay soğuk sıkma çörek otu yağı yazıyo üzerinde kullanmaya başladığımda adet dönemime 15 gün vardı çok fazla ağrım oldu normalde bukadar ağırmazdı ve sanki büyüdüler .hergün düzenli kullanıyorum .ayrıca bitkisel yapılan herşeyin bence var mutlaka etkisi hiç yok deil çünkü benim bu siteyi 2 senedir takip ediyorum.benim gösülerim avcumun içini felan doldurmuyodu sürekli burda duyduklarımı kullandım farklı farklı şeyler şuan gerçekten farkedilir derecede büyüdü elimden taşıyo eskiden 75 beden sütyenlerin içi boş kalıyodu şuan gayet ii doluyo ve psikolojikmende bana güven geldi kullanmaya devam ediyorum .

Back