• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim. ben yatmadan önce mesaj yapıp yatıyordum sabah temizliyordum. senin dediğin gibi bi deniyim 1-2 saat bekletiyim. peki sen hangi yağı kullanıyorsun. ben çemen- zeytinyağı karışımını deniyeceğim..inş. faydası olur.

canım ben çörekotu yağı kullandım sadece bu güne kadar, o da beni memnun etti.. Nete pek giremiyorum, o yüzden geç cevap yazıyorum, idare et

çörekotu yağını 1 ay kullandım, 20 ml lik şişenin yarısındayken ramazan bayramı girdi araya, mecbur bıraktım, sonra da bi bakayım dedim değişiklik olacak mı, çok şükür sönme falan yok, geriye dönüş yok.. ilk fırsatta tekrar başlıycam inşallah, hayıt da içmeyi istiyorum, çörekotu yağıyla beraber almıştım ama bi türlü nasip olmadı, başlayamadım.. :sinifsinif:

biraz alakasız olacak ama yazmak istedim kızlar ya , normalde hep büyütme kısmına girip okuyorum ve yazıyorum ya , hadi dedim birde göğüs küçültme kısmına gireyim :))
( bu arada bende çörek otu yağı kullanıyorum büyütmek için 4.gündeyim bugün )
neyse biz büyütmeye çalışıyoruz habire , onlarda küçültmeye , okurken çok tuhafıma gitti yaw :))
ne tezat işler Allahım :) hepimize sağlıklı günler . öyle içimden geldi paylaşmak istedim sizle kaydirigubbakcemile3

kızlar göğüs büyütme masaj tekniklerini araştırayım dedim bakın ne buldum :D bunlar gerçek mi acaba yoksa silikon mu?sitede silikon değil yazıyor ama inanamadım CADIARZU
mehmetsokmeninyeri.com/masaj/haber_detay.asp?haberID=44

kızlar link ekleyemiyorum msj sayım yeterli değil başındaki bir kaç karakteri sildim hani şu sabit olan yeri.orayı manuel yazın kalanını kopyala yapıştır yaparsınız artık yerimseniben

bence sılıkon değiller.masajla olabılcegıne ınanıyorum.cunku kendımdekı degısıklıklerde onaylamaya basladım masajın etkılı oldugunu.

bence sılıkon değiller.masajla olabılcegıne ınanıyorum.cunku kendımdekı degısıklıklerde onaylamaya basladım masajın etkılı oldugunu.

bende 1 haftadır yapıyorum 10 dk akşam 5 dk falen sabah.sabahları pek vakit bulamıyorum.bende de dolgunlaşma var cm olarak fark yok ama herzaman kullandığım sütyen dün çok sıktı kaydirigubbakcemile3 inş resimlerdeki gibi büyüyecekler kızlar.azimle masaja devam.bu resimlere bakıp daha da motive oldum.hepimize kocaman memişler nasip et ya Rabbi m :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben de bu yağı birkaç gündür uyguluyorum fakat şu an göğüslerime dokunamıyorum çok fena ağrıyo galiba masaj olayını biraz abarttım:D aman siz dikkat edin kendinizi çamaşır gibi sıkmayın:)

vayy şaşırdım doğrusu ama seans süresi 50 dakikaymış kızlar ve haftada 3 günmüş biz de her gece yapacağımıza 3 günde bir 50 dakka mı yapsak ya valla kollarım da kas yapacak memişleri mıncıklamaktan kaydirigubbakcemile3

vayy şaşırdım doğrusu ama seans süresi 50 dakikaymış kızlar ve haftada 3 günmüş biz de her gece yapacağımıza 3 günde bir 50 dakka mı yapsak ya valla kollarım da kas yapacak memişleri mıncıklamaktan kaydirigubbakcemile3

50 dk mı kaydirigubbakcemile3 ben 20 dk da pes ediyorum kaydirigubbakcemile2

kızlar aklıma birşey geldi ben hamile kalmak için 1 ay bal tarçın çörekotu yemiştim 1 tatlı kaşığı o ay felaket büyümüşlerdi ama sonra indiler devam etmedim

Back