kızlar mrb. ben de 3 hafta kadar kesintisiz kullandım sol göğsüm daha fazla dolgunlaştı.. sağ göğsüme daha fazla masaj yapıorum ben de. ramazanın son haftası biraz rahatsızdım devam edemedm. şimdi tekrar başladım. nar çekirdeği yağı da aldım. ona da başladım bakalım karışık devam edicem yorumları yazarım. hepimiz istediğimiz ölçülere kalıcı olarak kavuşuruz umarım..hihoyyyt
Benim 3. haftam oldu ve göğüs ucundan 85den 90a çıktı :) .
Herkese başarılar gerçekten işe yarıyor , dilerim herkes çok mutlu olur
teşekkür ederim tatlıııımm opuyorumnanaktan zemuszemus darısı hepimizin başınawoawwwwwwwwwwww hadi hayrlı olsun tatlım hihoyyyt
teşekkür ederim tatlıııımm opuyorumnanaktan zemuszemus darısı hepimizin başına
vay anasını yaaohaoldumsmile ben de 85 bedenim ama çok kilo verdim, lömbürlüğü gitti resmen...3 haftada sonuç alınabiliyorsa ve eski dolgunluğu geri gelecekse ben de deneyeyimBenim 3. haftam oldu ve göğüs ucundan 85den 90a çıktı :) .
Benim 3. haftam oldu ve göğüs ucundan 85den 90a çıktı :) .
a.s. ya kızlar bişe sorcam.ben çörekotu yağı ve mersin yağı ile masaj yapıorum 3 gündür artı hayıt tohumu ve rezene çayı içiyorum.bide küç yiyorum.çok mu yüklendim sizce eyvahedigeldismile .napim ama hemen büyüsünler istiyorum :kedi:
sende çok yüklenmişsin tatlım ya
ya ama 5 gün oldu ben bunlara başlayalı hala tık yok.bazı arkadaşlar 3 gün sonra dolgunluk hissettiğini yazmış.ümitsizliğe kapılmak üzereyim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?