• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

valla dün akşam çörek otu yağını alıp başladım bende , her iki göğsümede 10'ar dk masaj yaptım hadi bakalım inşh iyi sonuçlar alırım .. ben 1 çay kaşığı kadar sürüp masaj yaptım kızlar , miktar iyimidir ?

ve küç'ede başladım tekrar , gelişmeleri yazmaya devam :))

ewet tatlım 1 çay kaşığı iyi ama tam olarak yedirmen gerekiyo.............

ewet tatlım 1 çay kaşığı iyi ama tam olarak yedirmen gerekiyo.............

cnm işte tam 10 ar dakika masaj yapıyorum , ama yağı tamamen içine çekmiyoki , yine yüzey yağlı kalıyo :uhm:
masaj yaparken yiyodur yiyeceği kadar diye düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile3
yanlış yapmıyorum dimi ?

cnm işte tam 10 ar dakika masaj yapıyorum , ama yağı tamamen içine çekmiyoki , yine yüzey yağlı kalıyo :uhm:
masaj yaparken yiyodur yiyeceği kadar diye düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile3
yanlış yapmıyorum dimi ?

ewet tatlım ama eğer çekmiyosa 1 çay kaşığından az koy

merhaba kızlar
ben mersin yağı, kantaron yağı ve çörekotu yağı kullanmıştım ama onlar göğsümde sivilce ve kızarıklık yaptı.o yüzden hep yarıda bıraktım. yağlı bir cildim var. benim gibi yağlı cildi olupta sivilce yapmayan bir yağ var mı? göğsüm çok küçük sinirlerim bozuluyor :(

Tatlım, yağ ile masaj yaptıktan sonra temizliyor musun?
Ben ilk başlarda masajdan sonra yatıyordum, bende de sivlice yaptı, sonra düşündüm ki cilt nefes alamıyor o kadar uzun süre diye sivilce oluyor..
O yüzden yatmadan 1-2 saat önce masaj yapıp, yatmadan önce de temizledim, artık sivilce olmuyor kaydirigubbakcemile4

Ben ilk başlarda masajdan sonra yatıyordum, bende de sivlice yaptı, sonra düşündüm ki cilt nefes alamıyor o kadar uzun süre diye sivilce oluyor..
O yüzden yatmadan 1-2 saat önce masaj yapıp, yatmadan önce de temizledim, artık sivilce olmuyor kaydirigubbakcemile4

öyle bi yararı oldu mu peki cnm.. yani fala bekletmeden ????????

gayet memnunum canım,
Daha önce dediğim gibi annem bile daha fazla kullanmamı istemiyor..kaydirigubbakcemile3
Yurda geldim, odadaki arkadaşlarım da farkı farketti.. zemuszemus

öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim. ben yatmadan önce mesaj yapıp yatıyordum sabah temizliyordum. senin dediğin gibi bi deniyim 1-2 saat bekletiyim. peki sen hangi yağı kullanıyorsun. ben çemen- zeytinyağı karışımını deniyeceğim..inş. faydası olur.

ya kızlar bu küç dediğiniz nası bi bitki allah aşkına içiliyomu yeniyomu?ben de dün gittim aldım aktardan çörekotu yağı hayıt tohumu ve şerbetçiotu çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2:3: dün gece ve bu sabah çörekotunu yağını sürdüm 5er dk masaj yapıyorum ama yeterli olurmu? bide hayıtı günde 2 kere mi içsem bi tek dün gece içtim sbh içmedim ne dersiniz kızlar? deneyimliler bilgilerini benimle paylaşsın lütfenopuyorumnanaktan

ya kızlar bu küç dediğiniz nası bi bitki allah aşkına içiliyomu yeniyomu?ben de dün gittim aldım aktardan çörekotu yağı hayıt tohumu ve şerbetçiotu çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2:3: dün gece ve bu sabah çörekotunu yağını sürdüm 5er dk masaj yapıyorum ama yeterli olurmu? bide hayıtı günde 2 kere mi içsem bi tek dün gece içtim sbh içmedim ne dersiniz kızlar? deneyimliler bilgilerini benimle paylaşsın lütfenopuyorumnanaktan

tatlım küçç.. kara üzüm çekirdeği oluyo.. yeniliyo.. hayıt günde bir kere iç çünkü saç dökülmesi yapıyo tek yan etkisi bu......

yapma yaa zaten deli gibi saçım dökülüyo offf bu çok canımı sıktı şimdi.işallah arttırmaz dökülmesini.bıtım çünkü banyoda ayrı tarayınca ayrı kuruyken ayrı:sinifsinif: teşekkür ederim tatlım uyarın için.küçüde hemen alıyorumopuyorumnanaktan

üff bu çaylarında küç.ünde tadı iğrençç mafoldumben zar zor içiyorum sadece akşamları

kızlar ya 3.gün bitti benimde çörek otu yağında her akşam 10'ar dk masaj yapıyorum her iki göğsümede .

yaw belki psikolojik belkide gerçek ama bi dolgunlaşma hissetmeye başladım ben delikafadulden ay hadi inşalah yağla masaja ve küçe devam tam gazzz :)

tam gaz dewam kızlar inanıyoruz we başarıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

KIZLAR Bİ ARLADAŞIN YAZDIĞI YAZIYI YAZIYORUM BURAYA O DA ŞÖYLE ::::: :

kızlar 27 yasıma yenı gırdım.1.75. boyunda 53 kıloyum 75 beden destekli kullanıp ıcını dolduramayanlardanım.maalesef tahta denen cınsten goguslerım vardı.hanı sız dıyosunuz ya yatınca goguslerım dumduz kayboluyo dıye.benım ayaktayken bılem oyleydı

şimdi DESTEKSİZ 75 TAKIYORUM EVET DESTEKSİZZZZ ve 75 DESTEKSİZİ INANILMAZ DOLDURUYOR HATTA GOGUS ARAM BILE VAR HAFIFTE OLSA
ne mi yaptım aslında sızlerın yaptıklarından farklı degıl:
1-bı kupa suyu kaynat
2-ıcıne rezene,adacayı,serbetçiotu,hayıt 1 cay kasıgı,corekotu yagı koydum demlemeye bıraktım 10 dakka ve hergun ıctım

Suan da goguslerımle mutluyum.İnsallah herkesın ısıne yarar...

İŞTE BÖYLE KIZLAR BEN BUGÜN ALICAM BUNLARI WE DENİYCEM SİZDE DENEYEBİLİRSİNİZ............... boshayallersmile

canım bende o arkadaşın yaptığı gibi karıştırıyorum bir kaç gündür.annem de peşimde koşuyor içirmemek için ohaoldumsmile acaba fazla mı karıştırdım diyordum ki bu arkadaşın olumlu yazısını görünce sevindirik oldum :dance: tam gaz devam sadece çörek otu yağı koymuyordum onu masajda kullanıyordum ama onu da koycam artık kaydirigubbakcemile3

Back