Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu yağı kullananlar buraya ;)

bu sitede bu kadar uğraşıpta büyüten insan varken neden inanmıyorsun ki canım yaa CADIARZU

hem tek bir yöntem deneyip pes etme sonradan olur mu, herkesin bünyesi farklı, her şey herkeste aynı etkiyi yapmıyor, bana yaramayan sana, sana yaramayan bana yarar.. Azmin elinden bir şey kurtulmaz hihoyyyt

ah şu çörek otu yağından başıma gelenler.birhevesle aldığım çörk otu çantamın içine dökülmüş ben buna yanarken akşam kuzenimin oğlunun doğum gününe gittik oğlumu fotoğraf çekeyim dedim birde ne göreyim yağ makinanın içine girmiş ekran karanlık ve alaca bulacaaaa ah çörek otu yağı
neler açtı başıma:a015::a015:

ewet cnm bi ara ben de ewlenmemeyi düşünüyodum ama sonra kendime güvenmeye başladım baktım baya bi işe yarayan kişilerde war sonra olcak bu iş dedim olcak inşallah inanıyorum....

kızlar bu çörekotu yağını aktara gidip sordum ama faydaları arasında böyle birsey yazmıyordu..adama da soramadım boş yere kullanmak istemiyorum gögüslerim 84 cm 2 cmlik bi fark bana yeter..2 3 cm büyüme yasayan arkadaslar ne kadar süre kullandılar acaba ??CADIARZU

benim 2. gün olucak bugün dün biiir bugün iki bi yorum yapmayayım Ama inanıyorum faydası olacak .^^

gunlmafoldumbenerdır yorumları okuyorum uyku duzenım bıle bozuldu ama ıs gogus buyutme olunca hıc fark etmıyorum bıle valla bende corek otu yagını kullanmaya basladı 2gun oldu sımdılık bı degısıklık yo gercı daha cok erken bu ıslewr sabır ıstıyor.....dıyorum ama kendım cok sabırsızımdır inşallah ışe yarar herkes için...yorumları gorunce ınsan ıster ıstemez umutlanıyor tabı umarım bos olmaz....gelismelerden haber ederm kızlar inşallah guzel seyler olurrrrrreyvahedigeldismile

inşallah canım, çok gerilme bence kaydirigubbakcemile2

her formül herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor, farklı yöntemler de denersin.. ben çörekotu yağım bitince hayıt içmeye başlıcam inşallah..

bazen ya işe yaramazsa diyorum, sonra da aslında ne kadar mutlu olduğumu farkediyorum, çünkü işe yaramazsa bile kendimle ilgileniyor olmak çok güzel..

evet canım ya gercekten bu ıse baslaak bıle hos bısey ama inşallah ise yarar cok ıstorummmmmm dev gıbı olsunlarr yok canımmm o kadr da degıl abarttım bıraz normal boyutta olsunlar yeter yaa:dance:bugun 3uncu gunum gelısmelerı yazarım bu arada hayıt da guzel gıbı geldı ama su sıralar hamış olmak ıstedıgım ıcın bıraz korkuyorumbilmiyorumkismile bu arada kızlar herkesın kandıl lı mubarek olsun

canım ya bu arada ne kdr oldun corek otunu baslayalı

benim ilk haftam dolmak üzere , bugünden itibaren hafif hafif kaşınmalar başladı :) hadi hayırlısı .
Herkese başarılar dilerim kızlar,umarım hepimiz istediğimiz boyutlara kavuşuruz :)

emin olun çörek otu işe yarıyor ama kokusu beni rahatsız edıyo işde,
HEE
bu arada cnm hayıt da bende kullandım ama benım yuzumde sivilçe yaptı hemde öle böle bi sivilçe deyıl herbiri kocaman içmeyı hemen bıraktım sizdede aynı şey olucak deyıl tabıkı ama dikkat edın dıye söluyorum olumunekankayizsmile

bende dün akşam başladım çörek oru yağına nurs hekimzade adı kokusu çok rahatsız etmediiiii inşallah işe yarar en kısa sürede bi mezura alcam artık her bi cm artılında göbeek atarıımm :))

arkadaslar ben 2 gundur kullanıyorum herhangı bı degısıklık olmadı ayrıca kokusu yuzunden uyumakta zorluk cekıyorum.kac gunden sonra etkısını gostermeye baslar ?? kokusundan sıkıldım

canım ya bu arada ne kdr oldun corek otunu baslayalı

3 hafta oldu sanırım, annem dün "ne kadar büyümüşler, kullanma artık" dedi :roflol:

rüyasına bile girmiş, "cocuğun olunca büyücek zaten uğraşma" deyip duruyor, "küçük göğüslülerin sütü güzel olur" diyor..

büyük göğüsler için "onlar et memesi, sizinkiler süt memesi" diyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…