- 28 Ekim 2022
- 6.217
- 15.597
- 28
Yaa hiç farketmedim elim değmiş olmalıDiyet takvimi eklemişsin ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hiç farketmedim elim değmiş olmalıDiyet takvimi eklemişsin ondan sordum
Okudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.Hayırlı geceler canım
Zaten yumurtayı kapıya dayandırmayı nasıl bekliyorlar hiçbir zaman anlayamayacağız sanırım. Sabırsızız elticim.Bende bekliyorum Yapsınlar sonra diyorum. Umarım dayanabilirim
O zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.Okudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.
100K görüntüleme mi yoksa yorum mu ne olmuştu yarışma konusunda, Nevreste elticim emmimden ricada bulunmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Ben aceleciyim hemen her şey olsun istiyorumZaten yumurtayı kapıya dayandırmayı nasıl bekliyorlar hiçbir zaman anlayamayacağız sanırım. Sabırsızız elticim.
Olur belki elticim, zaman ne gösterir bilemeyiz.O zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.
Keşke yine olsa yine istesek
İnşallah elticimOlur belki elticim, zaman ne gösterir bilemeyiz.
Olur olur inşallahO zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.
Keşke yine olsa yine istesek
Evet canım sen söyleyince hatırladımOkudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.
100K görüntüleme mi yoksa yorum mu ne olmuştu yarışma konusunda, Nevreste elticim emmimden ricada bulunmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Yer miyiz? (hangileri yasaklı?)Chesecake
Meyve tabağıDimi Dünya mutfağı zordu, ee çorba kolaydı daha kolay bir şey seç en iyisi nevoşum
Hepsi serbestYer miyiz? (hangileri yasaklı?)
Meyve tabağı
Şaka demiHepsi serbest
Yok ben ciddiyimŞaka demi
İyi güzel daha çorbamı yapmadan hemen tarif araştırmasına geçeyimYok ben ciddiyim
Bir sürü chesecake tarifi var dediler ve en önemlisi mutlaka yaparız dediler. Yapsınlar görelimYani yapın görelimİyi güzel daha çorbamı yapmadan hemen tarif araştırmasına geçeyim
Yaparız Nevoş hepimiz hamarat kadınlarızBir sürü chesecake tarifi var dediler ve en önemlisi mutlaka yaparız dediler. Yapsınlar görelimYani yapın görelim
Maşallah sizeYaparız Nevoş hepimiz hamarat kadınlarız
Kalbinde aşkomJenna16 aşkom nerelerde
farklı renk huni lazım olursa ara yardımcı olurumSağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filan ama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.