Canım ben yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum. Ondan genelde hep evdeyim, çok işlerle uğraşmıyorum. Yemek, toparlama, süpürme falanSen hem buraya,hem ev işlerine
Ve nice nice işlere
Hem 3 çocuğa nasıl yetişiyorsun canım?
Ben akşamı zor ediyorum
Çok geçmiş olsun canımCanım ben yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum. Ondan genelde hep evdeyim, çok işlerle uğraşmıyorum. Yemek, toparlama, süpürme falan
Çocuklar büyüdü. Yemek, çamaşır dışında bana pek işleri düşmüyorAma sabah kalkıp gönderiyorum
Ben hastanede bile konu açmış kadınımKK nın her zaman önceliği var
Hayırlı geceler elticim nasılsınHayırlı geceler herkese
Çok şükür canım sağ olÇok geçmiş olsun canım
Sen çok güçlü bir kadınsın
Balonlarımın anlamı vardı, hâlâ daha var ama benim önce bir kendime gelmem lazım.Balonlarini özledik be yasom
Allah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Geçmş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun öyle çok uzak kaldın buradan arada da olsa gel gene
Sağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanKolay gelsin canımkuzuyu öp
Yaaa yaasommm tabiki geleceksin,su hayatta gecmeyen ne var kiBalonlarımın anlamı vardı, hâlâ daha var ama benim önce bir kendime gelmem lazım.
Kuzumm çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsunSağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.
Çok şükür elticim, güzel geçti. Benimkiler toplandı burada, yeni gittiler sayılır, ancak mutfağı pakladım.Hayırlı geceler elticim nasılsıngünün nasıl geçti
Allah kolaylık versin canımSağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.
Sönük geçti rahatsızdım, ama bugün hareketliydi.Evet doğum günüsü nasıl geçti
Maşallah elticimÇok şükür elticim, güzel geçti. Benimkiler toplandı burada, yeni gittiler sayılır, ancak mutfağı pakladım.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor çorbalar?
Allah bereket versin diyelim ne diyelim yasomSönük geçti rahatsızdım, ama bugün hareketliydi.
Daha ay ortalanmadı, dediğin gibi son 5 günde başlarlar konu açmaya.Maşallah elticim
İyiyim çok şükür
Çorbalar iyi gidiyor son günlere doğru hepsi dökülür
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler herkese
Geçmişler olsun kuşum.Sağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.
Bende bekliyorumDaha ay ortalanmadı, dediğin gibi son 5 günde başlarlar konu açmaya.