Benim evde karanlıkBenim evde ışık hak getire, ne yaparsam yapayım karanlık çıkacak. Kıç kadar balkona masa kuramayacağım, ben dert etmiyorum ya.
Yarışma başlayınca belli olur yasom daha durBenim evde ışık hak getire, ne yaparsam yapayım karanlık çıkacak. Kıç kadar balkona masa kuramayacağım, ben dert etmiyorum ya.
Fotoğrafçı tutalım elticim, ışıklarını falan getirsin.Benim evde karanlık
Neden farklıNevos evdekiyle yarışma için farklı ama yaw
Az önce eşime söyledim. Eski evimde spotlar vardı, açıyordumFotoğrafçı tutalım elticim, ışıklarını falan getirsin.
Birkaç tripot alayım bende, bir o kaldı almadığım. Kenarda durmasın diye makyaj videoları falan çeker ünlü olurum.Az önce eşime söyledim. Eski evimde spotlar vardı açıyordumEv yapılınca ilk iş spotları halletmek dedim. Bana lazım
Evde kimse oy vermiyor nevosNeden farklıBen hergün servisleri diziyorum, çatal, kaşık, bardak diziliyor. Yemekler tabaklara ve ortaya diziliyor. Ayrıca yemek yapmaktansa çay saati daha kolay
Sapanca mekanları tanıtım vloglari çeksen kesin ünlü olursun yasomBirkaç tripot alayım bende, bir o kaldı almadığım. Kenarda durmasın diye makyaj videoları falan çeker ünlü olurum.
Tamam bizde desteklerizBirkaç tripot alayım bende, bir o kaldı almadığım. Kenarda durmasın diye makyaj videoları falan çeker ünlü olurum.
gün tabağından mı bahsediyorsunuz?Püüü size ,bir yemek yapıp sunum yapmak varken beş yemek yapıp sunum yapmak mıı
Sen bu ay ara verEvde kimse oy vermiyor nevos
Sağol bende içerim de yasomNeyse koca kişisi kahve mi içsek dedi, çok oturdum adama battı sanırım.
BencedeSen bu ay ara ver
Oooo KK yandı o zaman, ekşi’ye madara olur anasayfa falan.Tamam bizde desteklerizMakyaj yaparken dedikodu yaparsan tadından yenmez
Evet Sedoşgün tabağından mı bahsediyorsunuz?
1 kere yaptım o hatayı, kahveli su içtik köpüksüz. Tekrar kalkıp edebimle yaptım kahvemizi.Sağol bende içerim de yasomkalksın yapsın sanada
Bilerek yapmıştır isteme diye1 kere yaptım o hatayı, kahveli su içtik köpüksüz. Tekrar kalkıp edebimle yaptım kahvemizi.
Şöylegün tabağından mı bahsediyorsunuz?
Seda bilmiyor tabi yoktuŞöyle
Poğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com