- 22 Temmuz 2017
- 44.372
- 131.656
Valla ya, gittik ellerin mıtfağını yaptık kendi mıtfağımız içimize dert oldu.Yav bu yasoya da yazık. Yapsın şu yemeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya, gittik ellerin mıtfağını yaptık kendi mıtfağımız içimize dert oldu.Yav bu yasoya da yazık. Yapsın şu yemeği
İnşallah bi 4 5 sene sonra tekrar denerimFırsatın olsa sen elini geliştirirsin, maharet var sende.
O kadar gecikeceğini sanmıyorumİnşallah bi 4 5 sene sonra tekrar denerim
Hep bu sosyoloşun yüzündenValla ya, gittik ellerin mıtfağını yaptık kendi mıtfağımız içimize dert oldu.
Ellerin dert görmesin, daha sert şaplat lütfen.Hep bu sosyoloşun yüzünden
2 saatte sofra hazır elticimOhhh ohhh tam benlik menüler elticim
Ama ben 7-8 çeşit yapıyordum. Şimdi 4-5 olunca baklava menüye giremezBaklavası yok. Senin gün menülerinde hep baklava vardı
Düşmana korku salan görüntüleri paylaşmak istersen biz buradayızAma ben 7-8 çeşit yapıyordum. Şimdi 4-5 olunca baklava menüye giremez
Ama o dönem öyle şeyler yapılıyordu. Şimdi daha gösterişli şeyler yapılıyorDüşmana korku salan görüntüleri paylaşmak istersen biz buradayız
2 saat çok bize elticim2 saatte sofra hazır elticim
aynen yaa. Şartlar zorlaşıyorAma o dönem öyle şeyler yapılıyordu. Şimdi daha gösterişli şeyler yapılıyor
Bi 3 5 sene sonra da şimdi yaptıklarımıza gülerizAma o dönem öyle şeyler yapılıyordu. Şimdi daha gösterişli şeyler yapılıyor
Aynen mini sofra kuracağız ne de olsa2 saat çok bize elticim
Kız sofra sunumu daha kolay aslında. Neyi nereye, etrafa ne zımbırtı koyayım derdi yok. Dümdüz sofraya tabak kaşık çatal koy çekPüüü size ,bir yemek yapıp sunum yapmak varken beş yemek yapıp sunum yapmak mıı
Ay yok valla bana hiç kolay gelmiyor bebiş,güzel sofra için bile bir sürü eşya gerekiyorKız sofra sunumu daha kolay aslında. Neyi nereye, etrafa ne zımbırtı koyayım derdi yok. Dümdüz sofraya tabak kaşık çatal koy çek
Ben hergün en az 4 çeşit yapıyorum zatenPüüü size ,bir yemek yapıp sunum yapmak varken beş yemek yapıp sunum yapmak mıı
Benim evde ışık hak getire, ne yaparsam yapayım karanlık çıkacak. Kıç kadar balkona masa kuramayacağım, ben dert etmiyorum ya.Ay yok valla bana hiç kolay gelmiyor bebiş,güzel sofra için bile bir sürü eşya gerekiyor
Nevos evdekiyle yarışma için farklı ama yawBen hergün en az 4 çeşit yapıyorum zaten