- 22 Temmuz 2017
- 44.372
- 131.656
Hiç aklımda yoktuİyi be benana herkes içli köfte sarma koyar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç aklımda yoktuİyi be benana herkes içli köfte sarma koyar artık
Karpuz kabuğu mu şeyettikHiç aklımda yoktu
Ben o sofra birinciliğini mantar corbasıyla almadım herhalde. İçli köfte sarmanın marifetiydi oBence Nevoş sınırlama koyar
Eşek değilim ama öyle olduKarpuz kabuğu mu şeyettik
Aşk olsun yav bilerek söylemedik herhalde o kısmınıEşek değilim ama öyle oldu
Çökertme de vardı sankiBen o sofra birinciliğini mantar corbasıyla almadım herhalde. İçli köfte sarmanın marifetiydi o
Elticim mantı, sarma, içli köfte yaparız. Yanına birde iki tarifimizi ekleriz Daha ne olsunEşek değilim ama öyle oldu
Evet magnolia da vardı ama konumuz bu değilÇökertme de vardı sanki
Eyvallah gardaşAşk olsun yav bilerek söylemedik herhalde o kısmını
Ulan tüm tuşlara basmış birde konuşuyorEvet magnolia da vardı ama konumuz bu değil
Mantı nerden cıktı yavvvElticim mantı, sarma, içli köfte yaparız. Yanına birde iki tarifimizi ekleriz Daha ne olsun
Ohhh ohhh tam benlik menüler elticimElticim mantı, sarma, içli köfte yaparız. Yanına birde iki tarifimizi ekleriz Daha ne olsun
Baklavası yok. Senin gün menülerinde hep baklava vardıElticim mantı, sarma, içli köfte yaparız. Yanına birde iki tarifimizi ekleriz Daha ne olsun
Olsun çorbam mantardıUlan tüm tuşlara basmış birde konuşuyor
O da nazar boncuğu kuşum Yoksa sen yuvalama da yapardın ben bilirimOlsun çorbam mantardı
Şöyle bir psihalive açıp örmeyeyim mi, içimde mi patlasın kuşum?Mantı nerden cıktı yavvv
Yapardım dimiO da nazar boncuğu kuşum Yoksa sen yuvalama da yapardın ben bilirim
Yav bu yasoya da yazık. Yapsın şu yemeğiŞöyle bir psihalive açıp örmeyeyim mi, içimde mi patlasın kuşum?
Aylardır uygun kategori çıksa da yapsam, yemeye gerekçem olsa diiiüüüürüüm.
Yap anasını satayım onu da yappppŞöyle bir psihalive açıp örmeyeyim mi, içimde mi patlasın kuşum?
Aylardır uygun kategori çıksa da yapsam, yemeye gerekçem olsa diiiüüüürüüm.
Fırsatın olsa sen elini geliştirirsin, maharet var sende.Yapardım dimi
Ama ben şimdi içli köfteyi nasıl yapayım heee o da ilk ve sondu zaten