bildiğim kadarı ile 4 çeşidi var.ten rengine göre ....
2 numaralı ten rengini kullanan var mı acaba?almayı düşünüyorum da..3 numarasını kullanmıştım. ama o da hafif bronz cilde uyumluydu.
genelde mankenlerde sanatcılarda goruos bacakları bronz ışıl ışıl ole bşiler kullandıkları kesın genelde bronz bacaklarda cok gusel oluo ısıltısı denemeklazım ozel gunlerde olsun pekı bunu yalızca bacaktamı kullanıolar vucud ıcınde vardır sanırım dekolte bolgelerıne flaan ...
Ben de kullanıyorum... ve herkese tavsiye ederim.. gerçekten çorap varmış gibi duruyo :)) Eczaneden almıştım en son geçen yıl... 45 ytl civarındaydı... Markası Sally Hansen.... K vitaminliymiş,,, Duşta ovalamadan çıkmıyo... Kuruması bi 10 dk sürüyo... kıyafetlere bulaşmıyor...
benim bir tanıdığım vardı vazelinin içine azcık fondoten döküyordu karıştırıp küçük küçük bacaklarına sürüodu sonra yaydırıyodu güneşe falan çıktığındaa baya parlıyodu çorap varmış gibi oluyoduu bizim tanıdık kendini aşmış vallaa süper oluyodu sırnaşık şey
Benım biLdiqim ve duyduqum bi krem var ama bronzLastırıcı krem yani bacaqına eqer masaj yapar qibi düzqün sürersen cok qüzeL bronzLaşıyor quneşe cıkmadan ama eqer duzqun süremezsen lekelı qıbı kalıyo bacaqınız.Avon satıyorum ve kullanıyorum quzeL bisey yani corap qiymedende quseL qörünüyo bacakLarınız
Evet ben de avon'un adını tam hatırlamadığım (leg perfector gibi birşey olabilir) kremini önce sürüp, arkasından avonun ışıltılı normal vücut kremlerinden birini de üstüne tatbik edip kullandım geçen yaz boyu. Diskoda sırılsıklam olduğumda dahi kolay kolay geçmiyor ama iyice kurumanız gerek giyinmeden önce ve tabi beyaza pek olmuyor hafif de olsa geçebiliyor terleyince ...
evet.ben diğer markaları denemedim.ama sally hansen den memnun kaldım.yazın hafif bronzken kullanmıştım.3 numarası hafif bronz oluyor.2 numara ten rengi oluyor...ama henüz almadım.
hafif hafif bacaklara püskürtüp hemen yaymak lazım...çok zor değil...
acil durumlar için elde bulundurmak iyidir kanımca.
canım banyoda iyice ovalayınca çıkıyodu, açıkçası ben genelde koyu renk giyerim o yüzden elbiseme geçtiğine hiç şahit olmadım, beyaz giysem ne olurdu bilemiyorum ama... sürene kadar dikkat etmek lazım sonra iyice yapışıyo cilde kuruyo sanki. Özellikle özel günlerde ve yaz akşamları süper bi görüntü oluyo.
yaa gecenlerde bi arkadasın duymus işte ünlüler çorap giymiyolarmıs bunu yerine o etkiyi yaratacak krem varmıs onu uyguluyolarmıs.böyle bşi varmı bilmiyorum bilen veya kullanan varmı kıslaarr. yada bu etki nasıl yapılabilir..:bbo: