çorap yerine krem böyle bişey var mı???

var ben kullanıyorum sally hansen sprey bacagına sıkıyorsun corap gibi gorunuyor harika birsey öneririm

.................................................

Son düzenleme:
bu ürünleri fiyatı nedir? yaklaşık. her zaman değilde özel günlerde kullanmak için bende almak istiyorum aslında

ben de yazın bi düğüne giderken istemiştim ablamdan. (avon -leg perfector adı yanlış hatırlamıyosam). ben zaten esmerim ve yazın güzel bronzlaşıyorum ama o ayrıca bi ışıltı da katıyo, süper olmuştu bacaklarım.. tabi daha önceki yorumlarda da söylendiği üzere; sürünce iyice dağıtıyosunuz ve kurumasını bekliyosunuz.. tavsiye ederimm..

bacak makyajı diye bişi duydum..sallhansen diye bi markanın var ama o da bacaktaki yara-bere izleri için..pürüzsüz göstermek için..

air stocking kullandım.etkisi süper ama onca paraya bi kez kullanabiliyosunuz..hadi sıktım dişimi 2.kere anca bi bacağa yetiyor..

2002 den berı var belkı daha eskıdir..
siprey seklınde sıkıyorsun dakıka sonra çorap görunumu alıyor.. bence kullanıslı..:)

yalnız 2numarası bile koyu sayılır kızlar ben 2 numarasını aldım..resmen bronz..3 ve 4 numarasını saymıyorum bile...bu sene 1 numarasını alıcam..
bacaklar çok sağlıklı görünüyor müthiş bişey
eet pahalı ama geçen yaz aldığım bitmedi
gerçi en fazla 10kere sürmüşümdür ...neyse
tavsiye ederim yani
öptüm hepinizi canlar

kızlar bende aldım bakalım dun denedım cok kapatmadı ama 1 numarası bile koyu geldı bana ama guzel bı görunum oldu hafıf bronz oldmmm

kızlar sadece bacağamı sürebiliyoruz ? bide Sally Hansen Light glow kaç numara en iyisi. ben ne çok açık tenliyim ne çok koyu tenliyim

Son düzenleme:
bende sally nin3 numarasını aldım denedim ve aldım müthiş duruyo ya bugün lacivert bi kapri bide kırmızı ayakkabı vallahi çok seksiydi bacaklarım:)tavsiye edebilirim

peki hadi bunu bacağa sürüyorsunuz. yüz beyaz kollar, boyun, beyaz. nasıl olacak o...yamalı bohça gibi olmazmı.

Çok yoğun sürmeyince öyle bronz bronz durmuyor okipitim. renk bütünlüğü sağlıyor.
Benim bacaklarım aşırı beyazdır mesela.
Kollarım da yazın başında ne kadar koruyucu sürsem de hemen yanar, rengi kırılır.
Böylece eşitlenmiş oluyor renkleri.

benimde yüzüm kollarım bacaklarıma göre baya koyu renktedir. bacaklarım bu sene ilk defa güneşe merhaba dediler o kadar beyazki nerdeyse güneş ışığını yansıtacak. bende almayı planlıyorum henüz almadım

ya ewt genelde kollar daha esmer bacaklara göre hiçde sırıtmıyo bide çook sürmüyosun zaten

benim bacaklarım tabiri yerindeyse süt beyazı turuncu gözüksün istemiyorum avonun vücut oto bronzanıyla kullanıcam kaç numarasını alayım kızlar bronz görünüm istiyorum ama yapay durmasın akıl verir misiniz özellikle kullanan arkadaşlar opuyorumnanaktan

ikinci dunya savaşı sonrasında kilotlu çorap giymek artık zenginlere özgu bırşeymış.herkes giyemiyormuş.bunun yerıne kadınlar cetvelle bacaklarının arkasına gelecek sekilde duzgun bir çizgi çiziyolarmış kilotlu çorap göruntusu vermek için.umarım anlatabılmışımdır demek istediğimi. gerçi arkadaşım sorduğu sey bu değildi ama paylaşmak istedim

teşekkürler cnm sağol bişey daha öğrendik

X