yaa gecenlerde bi arkadasın duymus işte ünlüler çorap giymiyolarmıs bunu yerine o etkiyi yaratacak krem varmıs onu uyguluyolarmıs.böyle bşi varmı bilmiyorum bilen veya kullanan varmı kıslaarr. yada bu etki nasıl yapılabilir..:bbo:
Nerdeyse 3 yıldır piyasada bu ürünler.
Kozmetik mağazalarında bulabillirsiniz, ben alıcaktım ama sonra zararlı falan olur diye vazgeçtim.
Benim baktığım kapatıcı özelliği vardı yani kıl kökleri siyah olan bacakları kapatıyordu.
Spreydi zaten yıkayınca çıkıyordu.
Nerdeyse 3 yıldır piyasada bu ürünler.
Kozmetik mağazalarında bulabillirsiniz, ben alıcaktım ama sonra zararlı falan olur diye vazgeçtim.
Benim baktığım kapatıcı özelliği vardı yani kıl kökleri siyah olan bacakları kapatıyordu.
Spreydi zaten yıkayınca çıkıyordu.
turkiyede sanırım sally hansen var, bir de gecen yıl bir dergide farklı bir markanın boyle bir ürünün rastlamıştım bacaklarda elmas ışıltısı fln yazıyordu hatta,askkırıntısı arkadasımızın dedigi gibi bayagı bir uzun zmndır piyasada bu urunler, blki 3 yıl blki daha fazla a.s
Çoraplar değil ama renklendirici ürünler gerçekten de oldukça uzun bir zamandır piyasada mevcut. Benim kullandığım ürün dore, yani hafif bir altın rengi ve parlaklığı veriyordu Barbie' cim. Aslında altın rengi fondötenler bazı markalarda var, ama ben o vücut spreyinden istiyorum. :dilcikar:Bahsettiğin elmas ışıltısını duymadım. Simli falansa beni bozar:uhm:
Simliydi o cnm hatta eski dergilerimi karıştırsam bulurum yine,simli gündüz için doğal degil hoş durmayabilir bence de!!!senin dediginin markası neydi cnm sprey olanın?
Markayı anımsamıyorum canım. Bir şarkıcımızın New York konserinde kulis koşuşturması sırasında bir kaç makyaj malzemesi eksikti, erkek arkadaşlarımızdan birini yolladık satın alması için, o da kendince bir şeyler bulmuş. Aralarında o ürün vardı. O gece boşuna bir sürü şey almışsın diye kızdık çocuğa; ama bir kaç gün sonra keşfettik ne kadar güzel bir ürün olduğunu.:asigim: Web' de de arıyorum ama henüz bulamadım. Altın rengi metal bir ambalajı var deodorant gibi. Gold shine ya da sun shine türü bir adı vardı sanki (bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa müteşekkir kalırımyerimseniben)