kalemcım evet bıraz sanslıyım galıba ınsallah sonunda da sanslı olurum sızın gıbı
sorunsuz bı amelıyat olur bende herseyı burda paslasırım sızınle
Evet yaaa. Ben de senin konuna misafirliğe gelmek istiyorum
ınsallah ınsallah
Sanırım o elektrik çarpması gibi olan his dikişlerden dolayı kaynaklanıyor.Ben varis ameliyatı olmuştum,iç dikişlerimin yerine dokununca aynı hissi veriyor.Ama onlarda geçecek,daha çoook yeni.Şişler iniyor,o yüzden küçülüyor gibi geliyor sana tabiki,ilk haline gözün alıştıgı için doyumsuz oluyor insan dimi?Eminim çoook güzeldir canım,tekrar güle güle kullan cicişlerini:13:
kızlaaaarrrr ben öyle ya da böyleee olucam bu ameliyatı yaaa kesin kararlıyımm. :)) naci çelikten randevu aldım az önce ama sanırım baya yoğun 20 şubata verdiler randevuyu olsun beklerim benn yeter ki sonu iyi olsun..bi de bilmeyenler için tekrar bilgilendireyim ben hem burun hem göğüs aynı ameliyatla olcam inşallah.. kızlar kızlar size çok ihtiyacım var önceden görmüş geçirmiş olarak muayenede neler yaşanıo doktorla neleri konuşmam lazım mutlaka.. eksiksiz herşeyi sormak istiyorum gözümden bişey kaçmasın istiyorum.. bu ilk muayenem olcak.. bilgisayarlı çalışmayı bu muayenede yapıyor mu? ayy şimdiden heyecan bastı benii.. copyright resimlerini koydun mu ekledim seni.. KALEM1981 senle özelden yazıştık geçenlerde yardımcı oldun bana çookk teşekkür ederim ama yardımlarınızı eksik bırakmayın biz yeni ameliyat olacaklardan olur mu? bizim şimdiki halimizden en iyi siz anlarsınız çünkü..
ayy 20si mi yazmışım ben muayene tarihine 23 dicektim yaa :) ya sabahtan beri heyecandan naptığımı bilmiorum ki.. haklısın cnm resim konusunda yüzün görünmesin bence de ben de olsam aynı senin yaptığını yapardım.. bilmio insna sonuçta ii mi kötü mü karşıdaki.. albümüne baktım sadece burun var ben de zannettim sen sadece burun oldun meğer göğüsü de aradan çıakrtıvermişsin :)) ne güzel ben de ikisini aynı anda çıkarmayı düşünüyorum..özelden mesaj kapasiten dolmuş copyright silersen eskileri sana yollayabilicem..
kızlaaaarrrr ben öyle ya da böyleee olucam bu ameliyatı yaaa kesin kararlıyımm. :)) naci çelikten randevu aldım az önce ama sanırım baya yoğun 20 şubata verdiler randevuyu olsun beklerim benn yeter ki sonu iyi olsun..bi de bilmeyenler için tekrar bilgilendireyim ben hem burun hem göğüs aynı ameliyatla olcam inşallah.. kızlar kızlar size çok ihtiyacım var önceden görmüş geçirmiş olarak muayenede neler yaşanıo doktorla neleri konuşmam lazım mutlaka.. eksiksiz herşeyi sormak istiyorum gözümden bişey kaçmasın istiyorum.. bu ilk muayenem olcak.. bilgisayarlı çalışmayı bu muayenede yapıyor mu? ayy şimdiden heyecan bastı benii.. copyright resimlerini koydun mu ekledim seni.. KALEM1981 senle özelden yazıştık geçenlerde yardımcı oldun bana çookk teşekkür ederim ama yardımlarınızı eksik bırakmayın biz yeni ameliyat olacaklardan olur mu? bizim şimdiki halimizden en iyi siz anlarsınız çünkü..
şekercim sen ne istiyorsan sor cevaplarız merak etme,benim yaşadığım mutluluğu herkesin yaşamasını isterim.ben 2 senedir yaşamaya ve ayakalrımı yere basmamaya son gaz devam ediyorum.bunda da naci beyin payı yadsınamaz.kızlaaaarrrr ben öyle ya da böyleee olucam bu ameliyatı yaaa kesin kararlıyımm. :)) naci çelikten randevu aldım az önce ama sanırım baya yoğun 20 şubata verdiler randevuyu olsun beklerim benn yeter ki sonu iyi olsun..bi de bilmeyenler için tekrar bilgilendireyim ben hem burun hem göğüs aynı ameliyatla olcam inşallah.. kızlar kızlar size çok ihtiyacım var önceden görmüş geçirmiş olarak muayenede neler yaşanıo doktorla neleri konuşmam lazım mutlaka.. eksiksiz herşeyi sormak istiyorum gözümden bişey kaçmasın istiyorum.. bu ilk muayenem olcak.. bilgisayarlı çalışmayı bu muayenede yapıyor mu? ayy şimdiden heyecan bastı benii.. copyright resimlerini koydun mu ekledim seni.. KALEM1981 senle özelden yazıştık geçenlerde yardımcı oldun bana çookk teşekkür ederim ama yardımlarınızı eksik bırakmayın biz yeni ameliyat olacaklardan olur mu? bizim şimdiki halimizden en iyi siz anlarsınız çünkü..
şekercim sen ne istiyorsan sor cevaplarız merak etme,benim yaşadığım mutluluğu herkesin yaşamasını isterim.ben 2 senedir yaşamaya ve ayakalrımı yere basmamaya son gaz devam ediyorum.bunda da naci beyin payı yadsınamaz.
bana da naci beyden cvp geldi. bilgi istemistim. 3 boyutlu resim olayini yazmis bide kisiye ve anatomiye göre her yöntemi uyguladigini. fiyat olarak da 3000- 375o euro demis.
size ne fiyat verdi.
protez olarak arion ve natrelle protezleri oneriyormus. ucuz istersem mentor takarmis.
yorumlarinizi bekliyorum bide naci celike ameliyat olan arkadaslar beni eklerse sevinirim. fotolarinizi görmek isterim.
tskler arkadaslar
Yahu 3 foto yükledim ama görünmüyor mu acep:26:
Resimlerini gördüm gerçekten çok güzel olmuş yorumda yazdım ufak tefek şikayetler, hassaiyet ve uyuşukluk hizziyatı zamanla geçiyor. :=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?