Kızlar ben geldiiimmmm
Artık çok daha iyiyim ağrı konusunda. Gerçi bazen hatırlatıyor ben burdayım diyebugün merdivenlerde bir ayağım takıldı yani bayaa bi hatırlattılar kendilerini..:18: Onun dışında asayiş berkemal. Sol göğsümün kenarında hafif bir morarma vardı onun rengi bayaa bir açıldı. Şu sütyenden kurtulacağım günü belkiyorum..:92:
bende artık değişik sutyenler giymek istiyorum ama doktorum penye sutyen harici bi sutyen giymemi 14 şubata kadar yasakladı.penye sutyenden kurtulamadım ama kurtulmak da istemem.cok rahatlar.Sendeki sutyen korseli bi sutyen mi canım ? penye sutyene geçince cok rahat edeceksin
Ve sanırım istediğimiz sutyenleri giymemiz icin toplamda 2 ay beklememiz gerekecek.benim 14 subatta 2.ci ayım dolacak.ama simdiden cekmecelerimde yer yok.her gördüğüm dantelli balensiz süngersiz sutyeni kapıyorum vala
Sen de öyle yap,hatta kontrole gittiğinde cantanda bulunsun,örnek olarak doktoruna gösterirsin bunları kullanmamda bi sakınca olur mu diye.ben şahsen sutyenimi doktorumun incelemesinden geciriyorum.yanlıs bisey yapmamamız lazım.kocaman sevgilerle