• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

Canım bende baktım şimdi,çok güzel olmuş maşallah barekallah,sende bu iki kelimeyi tekrarla sürekli,valla albümde yapmışsın,şimdi herkez bakar bakar durur,elemterefiş,kemgözlere şiş,:nazar::nazar: senin kas zarı altımıydı yaa,ben forumda bulamadım,yada gözümden kaçtı herhall.

Burun estetiğimden sonra istediğim 2. ameliyat göğüs büyütme ameliyatıydı :)
tebrik ederim yeni memişlerini canım çok geçmiş olsun :70:
bende istiyorumm ama sevgilim dalga geçiyo ne gerek var diye işin gücün güzellik ben seni böyle zaten çok seviyorum elleme oranı buranı diyo bana :19:
ama ilerde okulum bitipte kendi paramı kazanmaya başlayıncaaaaaaaa! savunun benden yaptırıcam memişlerimide :82:

Eveett.. cubur nerdesiiinn ?? :9: Söz verdiğim gibi fotoları ekledim kızlar:92:. İş arasında 2 arada bir derede wcde çekiverdim. Ama şunu söylemeliyim ki bu sütyenler balenli ve dikiş yerini acıtıyor.O yüzden çok rahat duramadım hemen çıkardım. Bir de göğüs uçlarım çok hassas 2 gündür. Böyle acı ağrı karışımı bir his oluryor birşeyler değidikçe. En az 3-4 hafta bekleyin dediklerine göre bir bildikleri varmış demek ki:9: Sonra fotoya baktım da bende ödem mödem kalmamış. Hemşire aslında çok şişmediniz demişti pansumanda ma bana kocaman görünüyorlardı. Ya da gözüm alıştı artık. Altkısımda dikişe yakın yerlerde hissizlik var o da zamanla geçiyormuş. Yorumlarınızı beklerim arkadaşlık göndermek isteyenler lütfen önce bir zahmet burdan yazıversin.
:71:

canım cok tesekkur ederım cok dogal gozukuyolar sımdıden cok guzeller nazardegmesın:nazar:
ben bunun bıraz daha buyugunu ıstıyorum sadece gule gule kullan. nacı bey bende sıze emenat edıyorum kendımı

:nazar: Dipdiri ve İnanılmaz Güzel Olmuş Sevgili Arkadaşım :nazar: Muhteşem Çok ta Yakışmış Vücut ölçülerine İncesin Zarifsin Gördüğüm Kadarı İle Tam olmuş BedeninLe GüzeL GünLerde Kullan Canım Arkadaşımm :nazar::nazar::nazar: Bunlarda nazarlıklarım Öpüyorumm :70:

canım cok tesekkur ederım cok dogal gozukuyolar sımdıden cok guzeller nazardegmesın:nazar:
ben bunun bıraz daha buyugunu ıstıyorum sadece gule gule kullan. nacı bey bende sıze emenat edıyorum kendımı

Teşekkürler canım. Benim boyum 1.73 omuzlarım geniş.Hiç meme dokum yoktu ama böyleoldum işte.. Tarif edilemez bir duygu valla cuburcum. Darısı başına:7:

:nazar: Dipdiri ve İnanılmaz Güzel Olmuş Sevgili Arkadaşım :nazar: Muhteşem Çok ta Yakışmış Vücut ölçülerine İncesin Zarifsin Gördüğüm Kadarı İle Tam olmuş BedeninLe GüzeL GünLerde Kullan Canım Arkadaşımm :nazar::nazar::nazar: Bunlarda nazarlıklarım Öpüyorumm :70:

Ay arkadaşım çok utandırdın benii:17::17: çok teşekkür ederim güzel yorumların için..:39:

Son düzenleme:
Canım Naci bey istanbulda. 15 gün bol bol yeter. Bak bu benim 1. haftam. Yine hafif ağrılarım oluyor ama işime döndüm çalışmaya başladım bile.. Fiyat konusunda en sağlıklı bilgiyi kendisinden alrsın. İstersen görüşmek istediğin doktorlara önce mail atıp fiyat bilgisi al canım..

merhaba çok geçmiş olsun eminimşuan kendini hiç hissetmediğin kadar iyi hissediyorsundur bende sizlerin başarı hikayelerini okudukça heyecanlanıyorum bende eylül gibi düşünüyorum amaliyatı fakat tedirginliğim çalıştığım için işyerindeki arkadaşların anlamasından korkuyorum çok bariz belli oluyormu birde ne kadar süre sonra işe başladın benide arkadaş olarak eklersen sevinirim :nazar:

merhaba çok geçmiş olsun eminimşuan kendini hiç hissetmediğin kadar iyi hissediyorsundur bende sizlerin başarı hikayelerini okudukça heyecanlanıyorum bende eylül gibi düşünüyorum amaliyatı fakat tedirginliğim çalıştığım için işyerindeki arkadaşların anlamasından korkuyorum çok bariz belli oluyormu birde ne kadar süre sonra işe başladın benide arkadaş olarak eklersen sevinirim :nazar:

Ekledim canım. Ben 4. gün işteydim. Tabi çok rahat rahat hareket edemiyosunuz. Sırtım ağrıyo belim tutuldu galiba falan diye idar ettim birkaçgün. Zaten 5.-6. günden sonra falan bayaa bayaa normale dönülüyor. Ameliyattan önce söylemişlerdi çok nazlı biri değilsen çabuk toparlanırsın diye. Ben hiç canı tatlı biri değilimdir. O yüzden anormal bir sıkıntım olmadı. Ama sanılmasın ki ameliyat sonrası çok rahat geçiyor. İlk birkaç gün özellikle yatıp kalkarken zorlanıyor insan..

maşallah :nazar::nazar::nazar:bol nazar boncuklu yaaaaaaa muhteşem duruya yani bilmeyenin anlamasına imkan yok imrendim açıkçası bir an için kendimi hayal ettim güle güle kullan darısı bizlerin başına daha düne kadar yuvarlak protez düşünüyordum ama seni gördükten sonra damla yaptırmaya karar verdim

maşallah :nazar::nazar::nazar:bol nazar boncuklu yaaaaaaa muhteşem duruya yani bilmeyenin anlamasına imkan yok imrendim açıkçası bir an için kendimi hayal ettim güle güle kullan darısı bizlerin başına daha düne kadar yuvarlak protez düşünüyordum ama seni gördükten sonra damla yaptırmaya karar verdim

Çok teşekkür ederim:17: Darısı başınıza.. Bence protez şekline 3 boyutlu muayenede karar verin. Yuvarlak mı daha hoş duruyor damla mı orda daha net belli oluyor.. İnşallah sizinde konularınızı okuruz burada:34:

Teşekkürler canım. Benim boyum 1.73 omuzlarım geniş.Hiç meme dokum yoktu ama böyleoldum işte.. Tarif edilemez bir duygu valla cuburcum. Darısı başına:7:

evet darısı basıma artık son 4 gun

cuburcum..ameliyatına birkaç gün kaldı ve senin için ben de bir albüm yaptım.. hadi bakalım sen de ol bir an önce de mutluluğunu paylaşalım..

geçmiş olsun
arkadaşlık isteği için önce yazmamızı istemişsin
resimlerini görmek isterim eğer kabul edersen :)
umarım hep memnun kalırsın ;)

bu arada bende burnumdan ameliyat oldum
göğüs için kararsızım o yüzden yani neden eklemek istediniz olmasın :)

bu arada bende burnumdan ameliyat oldum
göğüs için kararsızım o yüzden yani neden eklemek istediniz olmasın :)

eğer psikolojinizi olumsuz yönde etkileyen bir durumsa 1 dakika bile düşünmeyin bence ameliyat için..ben yaşadığım mutluluğu anlatamam bile..öyle bir özgüven patlaması yaşanılyor ki ben 1,5 sene önceki ben değilim..ayakalrım mutluluktan yere basmıyor bile,sürekli ağlayan bir insanken artık sürekli gülümseyen bir insanım.. o yüzden doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır, ameliyat olursanız,umarım en az benim kadar mutlu olabilirsiniz.

eğer psikolojinizi olumsuz yönde etkileyen bir durumsa 1 dakika bile düşünmeyin bence ameliyat için..ben yaşadığım mutluluğu anlatamam bile..öyle bir özgüven patlaması yaşanılyor ki ben 1,5 sene önceki ben değilim..ayakalrım mutluluktan yere basmıyor bile,sürekli ağlayan bir insanken artık sürekli gülümseyen bir insanım.. o yüzden doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır, ameliyat olursanız,umarım en az benim kadar mutlu olabilirsiniz.

ne güzel :2:
umarım hiç pişman olmazsınız
ama aşılması gereken pürüzler var eminim sizde bunları aşarak geldiniz ameliyat zamanına :)
resimlerinizi görmek için konuları geziyorum belkide hızlandırıcı bir etken olur :)
herşeyin hayırlısı

Back