Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

bende artık değişik sutyenler giymek istiyorum ama doktorum penye sutyen harici bi sutyen giymemi 14 şubata kadar yasakladı.penye sutyenden kurtulamadım ama kurtulmak da istemem.cok rahatlar.Sendeki sutyen korseli bi sutyen mi canım ? penye sutyene geçince cok rahat edeceksin
Ve sanırım istediğimiz sutyenleri giymemiz icin toplamda 2 ay beklememiz gerekecek.benim 14 subatta 2.ci ayım dolacak.ama simdiden cekmecelerimde yer yok.her gördüğüm dantelli balensiz süngersiz sutyeni kapıyorum vala

Sen de öyle yap,hatta kontrole gittiğinde cantanda bulunsun,örnek olarak doktoruna gösterirsin bunları kullanmamda bi sakınca olur mu diye.ben şahsen sutyenimi doktorumun incelemesinden geciriyorum.yanlıs bisey yapmamamız lazım.kocaman sevgilerle

Sütyenim böyle önden bağlanan bir sütyen geniş askıları var. Marks and spencerdan aldıklarımı da giyebilirmişim. Ama onlar da sevimsiz gibi. Aslında haklısın ya ben neyi bekliyorum ki sütyen almak için.. Beğendiği mi alayım tabi. Valla çok sağol nedense ben önce iyileşeyim sonra sütyen alırım diye düşünüyordum. Hasta mıyım ayol iyileşmeyi bekliyorum Şöyle yaza doğru da bikini alışverişine çıkarız. Üçgen içinde sünger olmayan hafif bikiniler istiyorum artık:82:

eee herkes nerde?? yok mu aramıza yeni katılanlar.. Ben bugün sütyen alışverişine çıktım. Birkaç tane aldım ama balenli olduğundan takmadım henüz. Gerçi bir ara sadece foto için takıp albüme ekleyeceğim ki herkese fikir olsun

evet ya ben heycanla resımlerını beklıyorum ne de olsa aynı doktorun elınden bende gecıcem
nasıl olduklarını cok merak edıyorum

Ay sen ne zman olacaktın canım. O zamana kadar bir resim yetiştiririm sana. Hala şiş geliyolar bana o yüzden resim için 1 hafta daha bekliyim diyorum..

canım cok gecmiş olsun.benımde yıllardır hayalım ama bı turlu gerceklestıremedım.bu nacı bey istanbulda mı.ben konyadayım ve burada bu işin ehlı öyle sayılı DR lar falan yok tabı.yazın yıllık iznımde düşünüyorum bende.ama agrılar ne kadar suruyor kı acaba 15 gun yetecek mı bana dıye tereddut edıyorum.bıde kaca mal oldu sana bu amelıyat sakıncası yoksa yazabılır mısın?

evet ya ben heycanla resımlerını beklıyorum ne de olsa aynı doktorun elınden bende gecıcem
nasıl olduklarını cok merak edıyorum

ayyy ne şanslısınız,ben amyatgiderken hiç forumda ameliyat olmuş birilerinin resimlerini görememiştim,nasıl bişey olacağını özellikle ilk zamanlar tahmin bile edememişti..cuburcummm ben kendimden biliyorum,çok şahane bir sonuç ortaya çıkıyor,hatta sanat eseri diyebiliriz.korkmaya stres olmaya gerek olmadan güvendiğiniz doktora gidip ameliyat olmak en iyisi.. ameliyattan sonra diyosunuz ki bu kadar sene beklemeye ne gerek varmış,değil mi copyrightcım..

Canım Naci bey istanbulda. 15 gün bol bol yeter. Bak bu benim 1. haftam. Yine hafif ağrılarım oluyor ama işime döndüm çalışmaya başladım bile.. Fiyat konusunda en sağlıklı bilgiyi kendisinden alrsın. İstersen görüşmek istediğin doktorlara önce mail atıp fiyat bilgisi al canım..

Aynen Kalemcim. Keşke burunla beraber yaptırsaymışım diyorum. Bu arada burada en eskimiz sensin herhalde di mi?

ağrı ile ilgili kısma cevap vermek istedim,10.günde işteydim,koli bile taşıdım ve kimsecikler anlamadı

inş o agrılardan da kurtulup istedıgın sonuca ulasırsın canım.darısı basıma artık.yazın bende burdan yaptırdım dıye yazarım inşşşşşşşşş:97:

copycim bu ne hız böyle,süpersin vallahi...ay 1,5 sene geçmiş olsa bile bugün bi sütyen ile denedim o kadar hoşuma gitti ki.. anlatamam..kızlar yaa bu ameliyat için beklmeye gerek yok bence,ameliyat öncesi dümdüz olmak insanın psikolojisini daha çok zorluyor..

Aynen Kalemcim. Keşke burunla beraber yaptırsaymışım diyorum. Bu arada burada en eskimiz sensin herhalde di mi?

sanırım en eskiniz ve ameliyata giderken en korkarak giden bendim..sağolsun buradaki kızlar çok destek olmuşlardı,hatta ameliyta olduğumun ertesi günü iyi olduğumu söylemek için foruma girmiştim..copycim ben de gögüs oldum,ama şimdi burun da olmayı istiyorum,aslında en mantıklısı ikisini birden olmakmış..bakalım belli olmaz belki bu yaz burun ameliyatı olabilirim,çok kemerli ve sorunlu bir burun değil ama insan lmuşken neden daha güzeli olmasın diyor kendi kendine..estetik böyle birşey demek ki

8 subat da olucam amelıyatımı resımlerını beklıyorum
kac cc onuda yazarsan fıkır olsun

Benimkisiler 354cc..:92:

ağrı ile ilgili kısma cevap vermek istedim,10.günde işteydim,koli bile taşıdım ve kimsecikler anlamadı

Koli taşımak mıYok daha o kadar yapamam sanki..

inş o agrılardan da kurtulup istedıgın sonuca ulasırsın canım.darısı basıma artık.yazın bende burdan yaptırdım dıye yazarım inşşşşşşşşş:97:

Canım nerdeyaptırısan yaptır mutlaka iyi bir protez kullanmalarına dikkat et. Sen dr görüşmelerine başlayınca yine buralarda ol bizler sana yardımcı oluruz

kalemcım evet bıraz sanslıyım galıba ınsallah sonunda da sanslı olurum sızın gıbı

sorunsuz bı amelıyat olur bende herseyı burda paslasırım sızınle

Koli taşımak mıYok daha o kadar yapamam sanki..

zaten sen yapma öyle birşey..ben biraz görmemişlik yaptığım için ameliyatın ertesi günü kolları kullanıp,sıfır ağrı ile giden süreci ağrılı bir sürece çevirebilen naci beyin andir hastalarındanımdır.sakın sen koli filan taşıma zaten ben kimse çakmasın diye yapmak zorundaydım ama taşırken de gözümden yaş gelmişti.:18:bu arda 354 cc nasıl bir cc dir öyle

354 ne hakkat yaaa

345cc

copyrıght saol canım zaten o protezlerle ılgılı hıc bır bılgım yok.yaza dogru DR la görüştükten sonra sızı bulurum buralardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…